Home Zanimljivosti OŽENJENI MUŠKARAC PREVARIO ŽENU NAKON 16 GODINA BEZ SEKSA: ‘Bilo je čudesno,...

OŽENJENI MUŠKARAC PREVARIO ŽENU NAKON 16 GODINA BEZ SEKSA: ‘Bilo je čudesno, ali kakvu budućnost imam sa svojom ženom’

SHARE

Jedan je muškarac poslao pismo Sunovoj savjetnici Deidre Sanders u kojem priznaje da je prevario svoju suprugu sa kolegicom s posla.

“Draga Deidre, seks s lijepom kolegicom s posla pokazao mi je što mi nedostaje u braku. 41-godišnji sam muškarac oženjen s 42-godišnjom ženom. Vjenčani smo 19 godina i imamo 16-godišnju kći. Od njezina rođenja nismo se seksali.

Žena i ja smo bili jedno drugom prvi seksualni partneri. Stvari su se promijenile kada se rodila kći. Sva pažnja bila je usmjerena na nju, što mogu razumjeti. Kada bih je pitao kada ćemo biti intimni, rekla bi “uskoro” ili bi me odgurnula od sebe. Živimo poput brata i sestre. Kuham, čistim, perem i peglam radim na puno radno vrijeme s nadom da ćemo se jednog dana opet seksati.

Nova žena je došla na posao u naš ured i postali smo prijatelji. Ima 38 godina i rastavljena je. Rekla je da nikada nije pogledala drugog muškarca dok mene nije upoznala. Pitala me je da izađemo van, ali sam je odbio. Nastavili smo pričati na poslu, a kada sam joj priznao koliko se dugo nisam seksao bila je šokirana. Nakon nekoliko tjedana viđanja, počeli smo i sa seksualnim odnosima.

Seks je bio čudesan. Spremna me je pričekati ali ne želim uznemiriti svoj obiteljski život. Moja kći još uvijek živi s nama, ali kada ode, kakvu ću budućnost imati sa svojom ženom? Ne mogu provesti još 20 godina u braku bez seksa i ljubavi.”

Deidre odgovara:

“Ako osjećaš da ti je brak loš, vjerojatno to osjeća i tvoja žena, a nastavio si prelaziti preko problema kao da ih nema. Niste se razdvojili, pa postoje li još ljubavni temelji tamo? Ako je seks jedina stvar koja nedostaje, ozbiljno porazgovaraj s njom zašto vam nije nikada dala priliku da uživate ponovno u intimnosti.

Treba ti biti jasno da brak bez seksa teško može sretno preživjeti. Ako ti se žena želi potruditi, reci kolegici s posla da se želiš posvetiti braku, a ako se ništa neće promijeniti kod kuće radije budi iskren i reci ženi da je gotovo”, napisala je kolumnistica Suna Deidre Sanders.