Home Zanimljivosti VATRENI SUKOB ZVIJEZDI BIG BROTHERA: ‘Lucija širi laži i skuplja bodove kod...

VATRENI SUKOB ZVIJEZDI BIG BROTHERA: ‘Lucija širi laži i skuplja bodove kod svoje einsteinovske publike’

SHARE

Alena Nezirević, bivša stanarka Big Brothera obrušila se na svoje kolege.

“Nedugo nakon izlaska iz kuće, Tomislav i Marin su me otpratili s Instagrama i to stvarno nisam očekivala od njih. Mislim da je to zato jer su vidjeli da imaju više pratitelja od mene, što će imati sad tamo neku Anezi kad su slavniji od mene”, poručila je Alena koja u showu sa Splićanskom Lucijom Stojak nikako nije mogla naći zajednički jezik, piše Slobodna dalmacija.

Alena se u popularnom realityju često sukobljavala s Lucijom koja je prokomentirala da je Alena u njemu oskudno odjevena iako je, kako tvrdi Lucija, govorila da takvo što nikada ne bi učinila.

“Nisam osoba koja je sklona osvetoljubivosti, ali jesam istini i istjerivanju pravde. Laže da sam ja to ikad rekla te, kao i uvijek, širi dezinformacije”, rekla je Alena dodavši da Lucija na taj način skuplja bodove kod svoje “einsteinovske” publike.

Aleni, kako kaže, kratke suknje ne smetaju, no priznaje da ne voli krupne kadrove dekoltea i stražnjice. “Vjerojatno je to napisala jer sam u srpnju spomenula kako nakon izlaska iz Big Brothera radi kao hostesa i nikud ne ide bez dekoltea, a u showu je tvrdila potpuno suprotno, daga ne nosi. Mislim da Lucija želi preko mene biti prisutna u medijima jer nema talenta i sposobnosti za ponuditi nešto drugo. I da je zapravo ona ta koja je puna gorčine, a ne ja”, rekla je dodavši da bi s bivšom kolegicom željela ostati u prijateljskim odnosima.

Alenu ćemo na malim ekranima ponovno gledati u showu Gospodin Savršeni koji se počinje prikazivati 19. studenog na RTL-u.

Bivša stanarka Big Brothera tvrdi da njezin muškarac ne smije biti materijalist ni zle duše.

“Budućem partneru ponudila bih sve što mu srce poželi ako bi to zaslužio, a ako ne, onda bi to bio jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Ostale djevojke u showu ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontan osjećaj “, poručila je.