Home Crna kronika Zatekao se na pogrešnom mjestu: Muškarac iz BiH stradao u stravičnoj nesreći

Zatekao se na pogrešnom mjestu: Muškarac iz BiH stradao u stravičnoj nesreći

SHARE
FRESH OFF THE BOAT - "Pie vs. Cake" - Jessica is thrilled to hear Evan is interested in joining the debate team. Yet, when her protégé becomes so good that he beats her at her own game, she second guesses her worth. Meanwhile, Eddie and Emery team up to enter a comic book contest, on an all-new episode of ABC's "Fresh Off the Boat," airing on TUESDAY, MAY 2 (9:00-9:30 p.m. EDT). (Richard Cartwright/ABC via Getty Images) STAN LEE

Tragično nastradali je u Beogradu živio na fiktivnoj adresi, a bio zaposlen kao građevinski radnik

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros odigrala na raskrsnici Resavske i Krunske ulice u Beogradu, kada su se sudarili automobil i tramvaj na liniji 12, život je izgubio Slaviša T. iz Doboja koji se u trenutku odigravanja nemilog događaja našao na trotoaru prometne ulice.

Kako Blic saznaje, tragično nastradali je u Beogradu živio na fiktivnoj adresi, a bio zaposlen kao građevinski radnik. U radnoj uniformi je i preminuo, ostavljajući za sobom suprugu i dvoje djece.

– Nisam u mogućnosti da pričam – bilo je sve što je Slavišina supruga poručila kad su pokušali da stupe u kontakt sa bližnjima preminulog.

Podsjetimo, vozač “dacije” D. M. (49), osumnjičen za izazivanje pomenute nesreće, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, saopšteno je iz MUP-a.

Iako su prema prvim informacijama obojica vozača tvrdili da su poštovali propise saobraćaja, kasnijom istragom utvđeno je da je do proklizavanja tramvaja iz šina došlo kada je automobil prošao na crveno svjetlo i udario u prednji dio javnog vozila.