Home Crna kronika BAHATI ALBANSKI MAFIJAŠI U BRITANIJI: Hvale se da drže London pod kontrolom...

BAHATI ALBANSKI MAFIJAŠI U BRITANIJI: Hvale se da drže London pod kontrolom i naslikavaju se za Instagram

SHARE

Svojevrsna invazija albanskih narko kartela pogodila je Britaniju, a svoju moć i bahatost odlučila je jedna od njih pokazati javnosti na Instagramu. Tamo ima oko 100 tisuća pratitelja, a objavljuju fotografije s oružjem, novcima i luksuzom, piše Kurir.

Od prodaje droge kriminalna organizacija Hellbanianz, čije je sjedište u Barkingu na istoku Londona, godišnje zaradi milijune funti. 2016. godine ova je albanska banda bila je “obezglavljena”, nakon velike policijske akcije u kojoj je zaplijenjena droga u vrijednosti od šest milijuna funti.

Tada su trojica vođa osuđena na ukupno 42 godine zatvora, a Tristen Aslani osuđen je na 25 godina. Neovisno o tome, ovaj moćni albanski kartel u Britaniji nastavio je sa svojim kriminalnim aktivnostima, piše Kurir.

Ne znaju što bi s novcima

Koliko su im moć i novac udarili u glavu, govori i jučerašnja serija fotografija na Instagramu i porukama ovih bahatih Albanca u stilu: “Trudim se sve ovo potrošiti… a ti još uvijek pokušavaš zaraditi”.

Na više od 8000 fotografija možete vidjeti u kakvom luksuzu žive ovi kriminalci u Britaniji.

Toliko su sigurni u sebe da se hvale kako drže London “pod kontrolom” te da su “spremni za rat” s konkurentskim kartelima, piše Net.hr