Home Šport Istaknuti metkovski borac Edo Čavrk se u Ljubuškom bori za MMA pojas...

Istaknuti metkovski borac Edo Čavrk se u Ljubuškom bori za MMA pojas interkontinentalnog prvaka

SHARE

Metkovski borac Edo Čavrk u subotu, 24. studenog, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom borit će se za MMA pojas interkontinentalnog prvaka u super velterkategoriji.

Meč je na rasporedu u 20 sati, a u ring s Edom ulazi nadolazeća zvijezda Srpske MMA scene Petar Zukić.

Ova borba je rezultat Edinog stalnog kontakta s Aleesandrom Sorceom, u kojem je izrazio želju da se bori za pojas interkontinentalnog prvaka, te organizatorom iz Ljubuškog Antom Šimovićem što je rezultiralo izboru mjesta gdje će zasigurno imati i veliku potporu s tribina.

Spreman, i s vjerom u svoju pobjedu Edo je za Metkovic news rekao:

– U dobroj sam formi, pratile su me male ozljede koje su sanirane i nadam se da će sve proći u redu do kraja priprema. Očekujem dobru i fer borbu i na meni je da uzmem taj pojas isto kao i na njemu. Napredovao sam dosta u hrvanju, kao i brazilskom jiu jitsuu ovdje u Berlinu, a bio sam državni prvak u K1 tako da vjerujem da će imati mnogo problema da odnese taj pojas za Srbiju. Ono što vam mogu obećati je da će to bit teških pet runda za Zukića, i naravno da ukoliko uspijem to ću i prije završiti, – rekao nam je Čavrk.

Edi želimo puno uspjeha, a osim njegove borbe posjetitelji će moći uživati i u meču za prvaka svijeta u kojoj se bori još jedan Hrvat, Antonio Plazipat.

46064016_518168462019132_119157042924486656_n