Home Kultura HT ERONET – glavni sponzor 12.MOFF-a: „Sam samcat“ za početak festivala

HT ERONET – glavni sponzor 12.MOFF-a: „Sam samcat“ za početak festivala

SHARE
HT ERONET i ove je godine glavni sponzor 12. MOFF-a koji počinje 27. studenoga i trajat će do 3. prosinca. Uz otvaranje MOFF-a, već tradicionalno, vezan je i godišnji poslovni domjenak HT ERONET-a koji će se, nakon svečanosti otvaranja i projekcije filma, održati u Ljetnikovcu „Radobolja“.

Ovogodišnji MOFF počinje projekcijom filma Bobe Jelčića „Sam samcat“.

Ravnatelj festivala Slaven Knezović je istaknuo:

“Ponosni smo što 12 godina održavamo tradiciju jer naša publika pamti filmska ostvarenja koja im nudimo, a glumci i redatelji Mostar zauvijek ponesu u svojim srcima”.

Festival filmske glume – 12. MOFF, ove godine donosi 26 filmova, koji će se predstaviti kroz natjecateljski i dokumentarni program, retrospektivu i obiteljski vikend.

Najavljen je i studentski program te popratni sadržaji – masterclass radionice, filmski razgovori s regionalnim autorima te zabavni i glazbeni program.

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković istaknula je kako ova tvrtka, kroz potporu umjetničkim i kulturnim projektima poput MOFF-a, pokazuje svoju društvenu odgovornost i opredijeljenost.

„Na neki smo način, od samoga početka uz ovaj festival. Vjerujemo da će se ta suradnja nastaviti i u godinama koje slijede, na obostrano zadovoljstvo“, kazala je Brkić-Milinković.