Home Crna kronika NOVI DETALJI TRAGIČNE NESREĆE NA KORČULI Punom brzinom udarili u betonski zid...

NOVI DETALJI TRAGIČNE NESREĆE NA KORČULI Punom brzinom udarili u betonski zid pekare

SHARE

Teška prometna nesreća koja se sinoć, malo nakon jednoga sata, dogodila na cesti iz pravca Vele Luke prema Blatu, rezultat je neprilagođene brzine, neslužbeno doznajemo. Automobil marke Mercedes navodno je zbog velike brzine i skliske ceste sletio s puta te se u punoj brzini zabio u betnoski zid zgrade u kojoj je pekara.

Vozač, 31-godišnji mladić iz Vele Luke, u trenu je smrtno stradao. Poginuo je i 26-godišnji suvozač, također iz Velalučanin, koji je izletio kroz prednje staklo automobila, dok je 22-godišnja djevojka, koja je sjedila straga, zadobila teške tjelesne ozljede te prevezena u KBC Split.

Kako neslužbeno doznajemo, 26-godišnjeg suvozača koji je od siline udarca izletio kroz prednje staklo, policija je tražila nekoliko sati. Jačina udarca odbacila ga je čak 50 metara od mjesta nesereće, a kako je bio mrak, policija ga je pronašla tek u jutarnjim satima.

Sumještani kažu kako su stradali dobri mladići, omiljeni u društvu. Ovo je druga prometna nesreća koja je u dva mjeseca Korčulu zavila u crno. Blaćani su se nedavno oprostili od 21-godišnjaka koji je smrtno stradao tijekom nesreće s traktorom.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske javili su kako je očevid okončan. U priopćenju za javnost navode kako je vozač “dolaskom do raskrižja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, udario u betonski zid uz rub kolnika, a nakon toga i u kameni suhozid te se u prevrtanju zaustavio na ograđenoj zemljanoj površini”.