Home Šport Otac mu nastupao za BiH, a on poručuje: Reprezentacija Hrvatske je san!

Otac mu nastupao za BiH, a on poručuje: Reprezentacija Hrvatske je san!

SHARE

Definitivan je dokaz da je ‘‘povukao‘‘ gene, jer i njegova karijera razvija se u pravom smjeru, a već 40-ak utakmica u prvom razredu HNL-a prava je – potvrda. Još jedan iz dinastije Halilovića, 20-godišnji Dino karijeru strpljivo gradi u Lokomotivi…

Sin sjajnog Sejada, koji je nastupao za reprezentaciju BiH, čijeg imena se rado sjete i navijači Cibalije, a posebice zagrebačkog Dinama, također je prošao maksimirsku školu, da bi se preko Udinesea, gdje je proveo dvije sezone u mlađim kategorijama, vratio u Hrvatsku (Istra), debitovao u HNL-u. Sada je član Lokomotive, kluba koji je drugi na tabeli, a kojeg u nedjelju očekuje sudar protiv Dinama.

Kao i svim igračima, tako bi i njemu poziv za reprezentaciju bio ispunjenje svih snova…

– Svi smo vidjeli što ovoga ljeta znači reprezentacija, a pogotovo mogu misliti kako je tek bilo igračima. To je nešto najljepše što igrači mogu doživjeti u svojim karijerama. Daleko je od mene A reprezentacija, ja trebam samo naporno raditi. A moram priznati da bilo bilo jako lijepo kad bi ja i moj brat Alen Halilović zajedno završili barem u jednoj utakmici za reprezentaciju, izjavio je Dino za hrvatske medije.