Home Zanimljivosti SVINGERSKI KLUB OTVORIO SVOJA VRATA: Napokon pogledajte kako izgledaju zabave na kojima...

SVINGERSKI KLUB OTVORIO SVOJA VRATA: Napokon pogledajte kako izgledaju zabave na kojima se svatko seksa sa svakim

SHARE

Australski par Lawrence i Jess zajedno su više od pet godina, no pored tipične monogamne veze, oni potajno žive kao svingeri. Toliko su zaljubljeni u takav način života da su prije četiri godine pokrenuli svingerski klub Our Secret Spot. Ondje se okupljaju istomišljenici (parovi i slobodne žene) koji žele istraživati svoje skrivene fantazije kao što su BDSM, fetiši, orgije i trojci. Svingerske su zabave od tada napredovale od tajnih sastanaka iza zatvorenih vrata do luksuznih evenata i profesionalaca sa strogim pravilima za ulazak.

U intervjuu za The Sex Files, ovaj neobičan par otkrio je kako izgleda njihov životni stil – ali i kako je svinganje učvrstilo njihovu vezu. Oni su se upoznali na svojim “normalnim” poslovima, kada su ubrzo otkrili da dijele ljubav prema svinganju. Lawrence (31) je jednoga dana otvoreno iznio svoju ideju Jess (25).

Ima puno mladih parova

“Objasnio sam joj da sam zainteresiran, da je to ono što želim raditi i ona je pristala”, započeo je Lawrence. Jess je objasnila kako dotad nije znala ništa o svinganju. Kako je njihova veza napredovala, odlučili su otvoriti vlastiti klub u kojemu će se nalaziti s drugim parovima istih svjetonazora. Danas su, tvrde oboje, zaljubljeniji nego ikad. Ništa ne kriju jedno od drugoga i otvoreno diskutiraju o svojim fantazijama.

“Kada vam se netko svidi, smijete bez zadrške to i reći, za razliku od monogamnih parova, kada to jednostavno prešutite radi ‘mira u kući’”, ističu. Mnogi ljudi vjeruju da svingaju samo sredovječni parovi, ali Jess tvrdi kako je to daleko od istine.

Neki dolaze začiniti seksualni život

“Najveća je zabluda o ovom načinu života da se moraš ili želiš seksati s prvom osobom koju vidiš. Ti zapravo imaš kontrolu cijelo vrijeme, sam biraš koga želiš po*ebati, imaš pravo reći ‘da’ ili ‘ne’”, objašnjava.

Par se slaže da svinganje funkcionira samo ako ste posve otvoreni jedno prema drugomu i komunicirate o svemu. “Svinganje može biti i dobro i loše za vezu, kao i sve ostalo. Ako je to dobra, snažna i zdrava veza, svinganje će je samo poboljšati”, kaže Lawrence. “Neki mi parovi govore kako samo žele popraviti svoj odnos ili začiniti seks i to je okej. Ali ako postoji dublji problem u njihovoj vezi i međusobno si ne vjeruju, ovo neće funkcionirati.”

Što kažu roditelji?

Parovi koji zalaze u njihov klub imaju nekoliko zajedničkih karakteristika – svi su profesionalci, imućni i visokoobrazovani. “Prosječni parovi s kojima se družimo zajedno su tri ili četiri godine”, pričaju. Objasnili su također da oni nisu u otvorenoj vezi, kako mnogi misle, već samo istražuju seks s drugim ljudima zajedno. “Igramo se s drugima”, kaže Jess, koja je svojoj obitelji rekla čime se bavi prije dvije godine.

“Objasnila sam im da smo moj partner i ja otvorili taj klub i da nas zanima svinganje. Naravno da su ispočetka bili malo zbunjeni i zabrinuti jer ipak sam ja njihova mala curica. Ali čim sam im podrobnije opisala o čemu je riječ i koliko mi odgovara takav stil, na neki su se način pomirili s time i prihvatili moju odluku”, kaže Jess.

Stroga pravila kluba

Budući da im je veza jača nego ikad, nijedno se ne boji da bi ono drugo moglo naći nekoga sa strane. “To je nešto što morate riskirati. Iako zvuči užasno, ja obožavam svog partnera i ne osjećam da bi on mogao otići s nekim drugim. Ali ako se dogodi, to treba prihvatiti i nastaviti dalje. Dok god je naša komunikacija na razini, smatram da ćemo biti okej”, priznaje Jess.

Njihov svingerski klub otvara vrata svaki četvrtak, petak i subotu i prima samo parove i slobodne žene. Solo muškarcima je ulaz zabranjen. Postoje stroga pravila kojih se članovi moraju pridržavati. Dakle, nema fotografiranja, prostitucije i droge – i parovi moraju cijelo vrijeme biti zajedno.

Cijene ulaznica

“Najvažnije pravilo je dobiti pristanak. Ne možete hodati okolo i dirati ljude na svoju ruku, to tako ne funkcionira. Većina misli da će biti tako, ali mi držimo do poštovanja svačijeg odabira, tako da je naš klub normalniji od klasičnog noćnog kluba, gdje frajeri hvataju cure za stražnjicu samo zato što mogu”, objašnjava Lawrence.

Ulaznica u klub stoji između 100 i 200 dolara po noći za parove koji nisu članovi te 20 – 50 dolara za slobodne žene. U cijenu su uključeni lubrikanti, kondomi, ručnici, ormarić i osvježavajuća pića, piše Net.hr