Home Zanimljivosti Keba otvorio dušu: ‘Siguran sam da će Bog Severini i Igoru dati...

Keba otvorio dušu: ‘Siguran sam da će Bog Severini i Igoru dati da imaju zajedničko dijete, a njenog sina prihvaćamo kao svog’; Komentirao je i Sevine golišave fotografije…

SHARE

– Siguran sam da će bog Severini i Igoru dati da imaju zajedničko dijete, a njenog sina prihvaćamo kao svog. Aleksandar me najviše voli – kazao je folk pjevač Dragan Kojić Keba (58), Severinin svekar, u intervjuu za Kurir povodom 30 godina karijere koje će proslaviti 4. prosinca koncertom u beogradskom Sava centru .

Na novinarsko pitanje čime je zaslužio Aleksandrovu ljubav, Keba je odgovorio:

– Kažem mu da sam ja njegov lažni deda. Sviđa mu se to “lažni deda”, iako me voli kao pravog. To se ne može  opisati riječima, ta ljubav se vidi u pogledima.

Na njegovom koncertu u Sava centru Severina će…

-…biti prisutna, a u kom svojstvu, neka to za sada ostane tajna. Ne treba mi nikakav reklamni trik, ali mi smo porodica i očekuje se da ona dođe.

O svom odnosom sa splitskom pjevačicom veli:

– Otkako su se Igor i ona uzeli, doživljavam je kao člana porodice. Gledam je kao svoju kćerku Natašu. Zanimljivo je da o Severini skoro ništa nisam znao do prije tri godine. Čuo sam samo za njeno ime i pjesmu “Ja samo pjevam”. Sada je pjevam, iako sam naučio i sve druge pjesme. I ona zna svaku moju.

Kurir piše da kada su u javnost procurile fotografije na kojima je navodno gola Severina, da Keba povodom toga nije htio puno govoriti. Tek je kazao:

– Sve je normalno, uvijek je bilo i bit će. Nemam nikakav komentar, zašto bih ga uopće imao.

Srpski novinari navode da kada su ga upitali je li vidio fotografije, da se samo slatko nasmijao.