Home Zanimljivosti Cura pokojnog Bourdaina u vezi s bivšim mužem najpoznatije hrvatske manekenke

Cura pokojnog Bourdaina u vezi s bivšim mužem najpoznatije hrvatske manekenke

SHARE

Asia Argento, partnerica nedavno preminulog kuhara Anthonyja Bourdaina, vrlo brzo nakon njegove smrti pronašla je novu ljubav. Radi se o Fabriziju Coroni,  bivšem mužu jedne od najpoznatijih hrvatskih manekenki Nine Morić, koji je nedavno izašao iz zatvora gdje je bio zbog ucjenjivanja slavnih osoba njihovim inkriminirajućim fotografijama, piše Daily Mail.

“Razgovarali smo satima, a onda sam je primio i poljubio. Polegao sam je na stol i vodili smo ljubav sat vremena”, otkrio je u intervjuu za talijanski talk show Verissimo.

Asia je također otvoreno progovorila o njihovoj vezi.

“Dosad smo se vidjeli dva puta, a nadam se da ćemo i treći. Ja sam u Rimu, on u Milanu. Čujemo se svaki dan i meni to odgovara. Iz straha od paparazza našli smo se u mojoj kući. Iznenadila sam se koliko je osjetljiva i duboka osoba. Bio je jako nježan i kad smo završili, imala sam leptiriće u trbuhu”, ispričala je.

Nimalo joj ne smeta činjenica da je njen odabranik proveo godinu dana u zatvoru zbog ucjene.

“Svi mi pričaju o tome, ali ne slušam ih. Jesam li se zaljubila? Ma, molim vas. Vidjela sam ga dvaput, a meni treba puno dulje da se zaljubim. Pametna sam i obrazovana, mogu čekati”, rekla je.

Asia je ranije bila u vezi sa svjetski poznatim kuharom Anthonyjem Bourdainom koji si je u lipnju ove godine oduzeo život. Mnogi njegovi fanovi za to su okrivili upravo Asiu, a njegov bliski prijatelj Daniel Boulud tvrdi da je Bourdain umro slomljena srca.

Ona je nedavno progovorila o njihovom odnosu i priznala da ga je varala.

“To nam nije predstavljalo problem, i on je varao mene”, ispričala je tom prilikom.

Glumica se također nedavno našla u središtu skandala u kojem ju je maloljetni glumac optužio za silovanje, nakon čega je ustvrdila da je zapravo on silovao nju, piše Index.hr