Home Šport Netko zločest u Modrićevu biografiju dodao ružnu opasku

Netko zločest u Modrićevu biografiju dodao ružnu opasku

SHARE

Španjolski su mediji uočili u četvrtak da je Luka Modrić prišao Lovri Kaliniću tek što je Sergio Ramos krenuo namjestiti loptu na bijelu točku u 78. minuti utakmice Lige nacija. Iz toga su zaključili da je hrvatski kapetan savjetovao vratara u koju stranu da se baci, što je vrlo vjerojatno i bio slučaj.

Naravno, ako je tome i bilo tako, Modrić time nije učinio baš ništa nemoralno ili do sada neviđeno, a i nelogično budući da je Hrvatska u tom trenutku branila 2:1 vodstvo.

Bilo kako bilo, Ramos je pogodio iz najstrože kazne za 2:2, ali je netko zločest svejedno prepravio španjolsku verziju Modrićeve biografije na Wikipediji i prozvao ga – cinkarošem.

Ružna je opaska napokon izbrisana u petak nešto prije podneva, a ne bi začudilo ako je stigla od kakvog navijača madridskog Reala.

Naime, hrvatski je kapetan tijekom utakmice potpuno ostavio sa strane klupska prijateljstva, a to je dokazao i trenutak kada je uhvatio za glavu suigrača iz Reala Danija Ceballosa. Sve se to odvilo u žaru borbe, a i oba su igrača kasnije potvrdila da incident nisu uzela jedan drugome za zlo, piše Večernji list.