Home Crna kronika Novi detalji ubojstva djevojke (23) iz BiH u Berlinu: Doznalo se tko...

Novi detalji ubojstva djevojke (23) iz BiH u Berlinu: Doznalo se tko ju je ubio, u raciji policija uhitila petoricu muškaraca

SHARE

Nakon ubojstva 23-godišnje djevojke iz BiH, u noći 27. listopada u kafiću u ulici Prinzenallee u Berlinu, policija je provela veliku raciju. Uhićeno je pet muškaraca (19, 23, 28, 30, 48)

Pretražili su ukupno pet stanova u gradskim berlinskim četvrtima Reinickendorf, Charlottenburg i Wedding.

U istragu je bilo uključeno više od 100 policajaca, istražitelja, uključujući i specijalne snage. Uhićeni muškarci su osumnjičeni za ubojstvo i pokušaj ubojstva i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Do svađe u kafiću nije došlo zbog izgubljene partije pokera kako se ranije mislilo.  Naime, Bild ima saznanja kako je svađa  39-godišnjaka i petorice uhićenih počela na jednom bosanskom vjenčanju.

Njega su uhićeni muškarci slijedili do kafića i tamo započeli tuču s čekićima, palicama, sjekirama, a imali su i pištolj. 39-godišnjaka je hitna pomoć  kasnije zatekla  oblivenog krvlju, s teškim ozljedama glave.

Tijekom tuče, 28-godišnji napadač izvukao je pištolj i pucao u svoju 23-godišnju sestru. Mediji su ranije pisali kako ju je slučajno ubio otac.

Bild  ne piše je li muškarac sestru ubio namjerno ili slučajno, već samo da vatreno oružje još nije pronađeno.

Kada je hitna pomoć stigla, oko tri ujutro, zatekli su nesretnu djevojku s teškim ozljedama kako leži ispred kafića. Ozljedama je podlegla u bolnici, a obdukcija je pokazala da je umrla od posljedica ranjavanja, piše Fenix-magazin