Home Zanimljivosti Boris Novković očekuje dijete s 25 godina mlađom: To je dar!

Boris Novković očekuje dijete s 25 godina mlađom: To je dar!

SHARE

Pjevač Boris Novković (50) očekuje dijete s atraktivnom studenticom modnog dizajna Iris Volf (25). Istaknuo je kako su to oboje priželjkivali, a spol djeteta nije otkrio iako ga već znaju.

foto: Jurica Galoic/PIXSELL

– Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo, rekao je pjevač za Večernji.

Par je u vezi od ovog proljeća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine. U početku su se pojavljivali skupa na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama.

foto: Instagram royal

– Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled – napisala je studentica.

Boris je svojedobno rekao kako je ona ljubav njegova života i da se odlično slažu. Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom.foto: Boris Štajduhar

– Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva sramežljivost pala je u zaborav – prisjetila se studentica. Dodala je da je na snimanju bila ugodna atmosfera i super ekipa.

U siječnju ove godine, pjevač je bio u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film ‘La La Land’. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila fatalno. Početkom siječnja zaljubljeni par otputovao je u topli Dubai.

foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Boris je s njom prohodao samo nekoliko mjeseci nakon što se na jesen 2017. razveo od Ines Katić.

– Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem – rekao je Boris .foto: Dino Stanin/PIXSELL

To mu je bio treći brak. Naime, u vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Vjenčali su se mladi i u braku opstali pet godina.

foto: PIXSELL/kolaž Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (39). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tad tvrdio da nikad nije ostavio obitelj i djecu. Nakon rođenja njegova mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili skupa, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj brinuti o zajedničkoj bebi. Novinarka i pjevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi, pišu 24sata.hr