Home Zanimljivosti JUNCKERU TREBA SKRBNIK: Ne zna obući ni cipele (VIDEO)

JUNCKERU TREBA SKRBNIK: Ne zna obući ni cipele (VIDEO)

SHARE

Jean-Claudea Juncker, predsjednika Europske komisije (najvažnijeg tijela, vlade EU) često se može vidjeti, blaga je ocjena, u ne baš reprezantativnim izdanjima. Iako često djeluje kao da je pijan, iz njegove PR službe uporno tvrde kako gospodin tetura jer mu je zbog išijasa teško hodati.

Juncker se jučer na konferenciji s predsjednikom Južne Afrike pojavio u jednom od gorih izdanja dosad. Osim što je teturao po pozornici, čini se kako se pojavio s dvije različite cipele, jednom crnom i drugom smeđom. Nakon što ga je jedna asistentica pokušala upozoriti na to, on je nesigurnim korakom otišao s presice.

Ovo nije prvi put da su Junckera uhvatili u sličnom stanju. Nedavno se vidno alkoholiziran pojavio i na gala večeri povodom NATO summita u Bruxellesu. Nakon što su ga svi svjetski mediji iskritizirali, iz njegovog ureda za sve su okrivili išijas.

Što je uzrok Junckerovih problema, išijas ili alkohol, manje je važno. Iz brojnih dostupnih video snimaka jasno je da najmoćnijem čovjeku Europske unije  (Vlade EU) treba skrbnik da bi mogao normalno funkcionirati pa kako od takvog lika očekivati da radi bilo kakav ozbiljan posao, pie Maxportal.hr