Home Crna kronika OTKRILA DETALJE ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: „Moj ljubavnik je pretukao mog...

OTKRILA DETALJE ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: „Moj ljubavnik je pretukao mog brata invalida, pa ga živog spalio u drvenom koritu”

SHARE

Miljana Arsić (58) iz sela Retkocer kod Medveđe u četvrtak je u leskovačkom Višem sudu do detalja opisala kako je njen ljubavnik Perovan Čanović (42) u veljači zvjerski pretukao njenog brata invalida Milana Bojića (56) pa ga živog spalio u drvenom koritu.

Perovan je, prema njenim riječima, već spaljeno Milanovo tijelo potom odnio u štalu, i sve ponovo zapalio, prenosi Jugmedia.

Stravičan zločin otkriven je 26. veljače, kada je policija u spaljenoj štali pronašla potpuno karbonizirane kosti, a nakon kraće istrage Perovan je uhićen kao glavnoosumnjičeni za teško ubojstvo. U ovom postupku Miljana ima status oštećene, iako je bila pristuna dok je Perovan zvjerski ubijao njenog brata.

– Perovan je 21. veljače moga brata, u naletu bijesa, šakom skoro zakucao za vrata. Davio ga je, nastavio da ga udara šakama, a potom ga je uvukao u sobu. Izgledalo je da je mrtav. Perovan mi je naredio da donesem drveno korito, da smjestimo Milana u njega. Dok smo ga stavljali u to korito, brat je mrdnuo jednu ruku, što znači da je još bio živ. Perovan mu je polomio tu ruku i ponovo ga udario. Potom je polio benzinom brata i korito i on je izgorio. Rekao mi je: Sada nemaš brata – stoji u izjavi koju je oštećena dala pred policijom i tužiocem, a koju prenosi Slobodna Bosna.