Home Crna kronika Tragedija ispred bravarske radionice: na muškarca pao teški stroj za savijanje željeza...

Tragedija ispred bravarske radionice: na muškarca pao teški stroj za savijanje željeza kojeg je dizalica spuštala s kamiona

SHARE

U teškoj nesreći na radu u Puli smrtno je stradao 55-godišnji Gracijano R. iz Pule. Nesreća se dogodila u petak oko 15.15 sati na Šijanskoj cesti prilikom iskrcavanja strojeva s kamiona u bravarsku radionicu, javlja Glas Istre.

Naime, prema neslužbenim informacijama kamion s dizalicom je iskrcavao stroj za savijanje željeza niže do radionice kada je došlo do pada, a u tom trenutku je upravo Gracijano R. bio ispod. Nije poznato zašto je došlo do pada stroja. Na mjestu događaja je bila upućena i Hitna pomoć te pulski vatrogasci, a pozvan je i inspektor zaštite na radu. Očevid je dovršen oko 18 sati kada je i tijelo prevezeno na odjel patologije pulske Opće bolnice.

Od susjeda se, piše Glas Istre, doznaje tek da je Gracijano iznajmio taj podrum radi bravarske djelatnosti, no nisu ga poznavali. Susjed je kazao da je došao s posla oko 16 sati kada je uočio kamion sa dizalicom i hitne službe. Kasnije je doznao što se dogodilo.