Home Šport Dinamo remizirao sa Širokim, Mamić ipak nije bio na tribini, navijači skandirali:...

Dinamo remizirao sa Širokim, Mamić ipak nije bio na tribini, navijači skandirali: ‘Zdravko i Zorane, pakirajte kofere’

SHARE

Dinamo je gostovao na Pecari na 70. rođendanu NK Širokog Brijega u Hercegovini i remizirao (1-1). Poznato je koliki ugled Dinamo uživa u Hercegovini, a susret je promatran po posebnim povećalom zbog Zdravka Mamića koji je u Bosni i Hercegovini od izricanja nepravomoćne presude u kojoj ga se tereti za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama.

Nenad Bjelica na put je poveo nekoliko igrača Dinama II, a posebnu priliku su dobili igrači i rekonvalescenti poput Marina Leovca.

Zagrepčani su poveli preko mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Luke Menala u 9. minuti. Poslužio ga je Mario Šitum ubačajem sa strane, a Menalo se samo naklonio i glavom pospremio loptu u mrežu.

Konačnih 1-1 postavio je bivši igrač Zadra i Lokomotive Luka Begonja. Veznjak Širokog je iskoristio jednu veliku pogrešku Marina Leovca te je izbliza zakucao loptu u mrežu. Leovac nakon ozljede definitivno nije u pravoj formi i morat će se namučiti da iz prve postave izbaci Kosovara Amira Rrahmanija.

Susret s tribina nije promatrao Zdravko Mamić koji se s igračima i stručnim stožerom Dinama družio tek dan uoči utakmice u hotelu. Zaputio se u Međugorje gdje boravi zadnjih nekoliko mjeseci, piše 24sata.hr

Osim same utakmice mogla su se čuti brojna skandiranja protiv Mamića. ‘Zdravko i Zorane, pakirajte kofere’ pjevali su navijači. Inače, nije bilo organiziranog navijanja navijača Širokog, a neki smatraju kako je to jedan dio prosvjeda protiv Zdravka Mamića za kojeg se pisalo kako bi mogao preuzeti taj klub.