Home Društvo Marijana Dukić, dizajnerica torbica iz Tomislavgrada, oduševila nazočne na 41. NIVEA BH...

Marijana Dukić, dizajnerica torbica iz Tomislavgrada, oduševila nazočne na 41. NIVEA BH Fashion Weeku

SHARE

Modni brend Ma Chérie Handbags  iz Tomislavgrada predstavio je svoju novu kolekciju torbi u hotelu “Hills”  Sarajevo na 41. NIVEA BH Fashion Weeku Sarajevo, najvećem modnom događaju u BiH u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH, a izvršni producent događaja je modna agencija ABC Models Mgmt International.

Nazočne je oduševila Marijana Dukić, dizajnerica iz Tomislavgrada, predivnim torbicama kojima ženska populacija ne može odoljeti.

“Nova dnevna Ma Chérie torba koja savršeno odgovara svim vašim dnevnim obavezama i potrebama najbolji je modni dodatak koji možete dodati u svoj ormar na početku ove sezone. Izuzetno jednostavna za kombiniranje i dovoljno prostrana da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice.  A uz nju ide i mala praktična torbica u koju stane sve što vam mora biti na dohvat ruke. Zajedno, one stvaraju efektan dizajn i neodoljivi modni dodatak,” kaže Marijana.

Torbe su izrađene od prave kože toplih jesenjih boja, animal uzorka kao i printa nezaobilaznog ove sezone.

Čast otvaranja 41.NIVEA BH Fashion Weeka Sarajevo pripala je neprikosnovenoj Emini Husedžinović Ibrahimović, nakon čega su se predstavili: modna dizajnerica Jasmine by Nerma, prepoznatljiv potpis brenda Nina’s Fashion dizajnerice iz Crne Gore Nine Dulović, renomirana modna dizajnerica Art by Tea, Cecily Fashion, Invento Fashion, Diana Fashion, Ajla Omeragić, te modni brend POPPY by Helena Beljo, kao i modna dizajnerica iz BiH Melina Ajanović, koja živi i radi u Njemačkoj.

Koji će modni trendovi vladati krajem 2018. godine, otkrili su treću večer u Alta Shopping Centru poznati modni brendovi: Deichmann, P…S…Fashion, Retro, Dogo, New Yorker, Birkenstock, Jeordie’s , Vestido, Extreme Intimo, Werkkol, Juventa Sport, Penti i dr.

Za estetski dio pripreme bili su zaduženi: Akademija Željko Banja Luka, Akademija Brezar Sarajevo, Frizerski saloni Ogledalce I Mexx, Studio Dijana S, te Akademija za obuku šminkerica Master Class BiH, piše Tomislavcity.com