Home Društvo (VIDEO) Cijela Njemačka se još jednom naklonila slijepoj Hrvatici iz Švicarske Bernardi...

(VIDEO) Cijela Njemačka se još jednom naklonila slijepoj Hrvatici iz Švicarske Bernardi Brunović – reakcija oca je najbolja

SHARE

U drugom dijelu natjecanja popularnog glazbenog showa “The Voice of Germany”, koji se prikazuje na njemačkom programu SAT 1, Bernarda Brunović (25) je u nedjelju navečer oduševila nastupom i prošla u daljnje natjecanje.

Bernarda je pjevala duet s Laurom Neels. Mlade pjevačice su pjevale Adelinu pjesmu “Rolling In The Deep”. Obje djevojke osvojile su žiri ali i publiku u studiju i pred malim ekranima u čitavoj Njemačkoj.  Ipak, član žirija Micheal Patrick u čijem su timu, odlučio se za Bernardu.

Patrick je rekao: “Ovo je doista teško, nijanse odlučuju, moram se odlučiti za Bernardu”.

Iako se činio da je za Lauru natjecanje završilo, pjevač i član žirija Mark Forster joj je odučio dati još jednu priliku. Prema pravilima showa, jedan od članova žirija ima pravo uzeti u svoj tim još jednog kandidata, a Forster se odlučio za Lauru.

Bernarda je oduševljena prolaskom u daljnji krug natjecanja, a oduševljen je bio i njezin otac Željko Brunović koji ju je dočekao na izlazu čvrsto je zagrlo i uzviknuo:  “Znao sam da si najbolja”.

Bernarda je u prvom dijelu natjecanja pjevala pjesmu “I Heard It Through The Grapevine” od Marvina Gayea. Sva četiri člana žirija su se okrenula prema Bernardi i pritisnula zeleno dugme za prolaz, što se rijetko događa.