Home Zanimljivosti FATALNA KARLA UHIĆENA S DROGOM, TUKLA TURISTE, A NAPALA JE I MAJKU:...

FATALNA KARLA UHIĆENA S DROGOM, TUKLA TURISTE, A NAPALA JE I MAJKU: Kći poznate glumice gola nakon ‘Gospodina savršenog’

SHARE

Karla Krneta (32), natjecateljica showa RTL-a ‘Gospodin Savršeni’, od ranije je poznata javnosti.

Osim što je kći glumice Tamare Šoletić, poznate po ulogama u sapunicama, Karla ima zaista burnu prošlost. Naime, s dečkom je u srpnju 2006. pretukla dvojicu tamnoputih britanskih turista, a policija je intervenirala i zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja u obitelji. Jednom prilikom nasrnula je na majku i brata razbijajući namještaj po stanu, a čini se kako ju veliki broj prijava nije smirio, piše Slobodna Dalmacija.

Posljednji u nizu incidenata dogodio se u veljači 2016., kad je u jednom zadarskom stanu pretukla muškarca iz Njemačke udarcima glavom u glavu. Osim problema s agesijom, Zadranka je imala problema i s drogom te je sa samo 15 godina uhićena s tabletama ecstasyja.

Show koji otvara vrata

Show ‘Gospodin savršeni’ otvorio joj je brojna vrata te će se tako pojaviti i u prosinačkom broju Playboya za koji se skinula.

S druge strane, o njezinom odnosu s ‘Gospodinom savršenim’, sigurno će se još pisati, a sve je dodatno zapaprio post na Facebooku.

Prije početka emitiranja emisije uputila je poruku Goranu Jurenecu, Gospodinu savršenom, i to tako što je ispod fotografije Nandi Uzelac,koja se također natječe u showu, napisala: ‘A di si ti od tog papka, ajme ženo moja, ljubim te!’