Home Zanimljivosti Kandidati Života na Vagi partijali nakon finala, jedna fotka Luke i Nine...

Kandidati Života na Vagi partijali nakon finala, jedna fotka Luke i Nine privukla pažnju

SHARE

Nakon finalne emisije Života na vagi u kojoj je Alen Abramović odnio pobjedu i glavnu novčanu nagradu od 150 tisuća kuna, kandidati su se zaputili u jedan zagrebački noćni klub kako bi proslavili kraj showa i Alenovu pobjedu, piše Index.hr.

Fotografijama su se pohvalili na društvenim mrežama, a najviše fotki objavila je Nina Martina Korbar. Nina je objavila nekoliko selfieja s finalistima i ostalim kandidatima showa, no najviše pozornosti privukla je fotografija na kojoj ona i Luka Smoljo poziraju za selfie.

Naime, i tijekom showa, kad su Nina i Luka zajedno trenirali u paru, mnogi gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako bi njih dvoje bili lijep par, a čini se da su mnogi ostali tog mišljenja i nakon showa.

“Baš bi bili lijep par”, “Navijamo za Ninu i Luku”, “Prva fotka, wooow”, “Luka i ti bi bili super par, ali znam da je to samo između vas prijateljstvo…”, “Mi smo odlučili da ste medeni skupa”, “Navijamo za vas, savršen par”, navijali su u komentarima fanovi Života na vagi.

Međutim, Luka je u finalnoj emisiji Marijani Batinić otkrio da je i dalje sam, a na pitanje kakve cure voli ovaj slatki Zagrepčanin sramežljivo je odgovorio: “Volim svakakve žene, ne mogu sad točno odrediti što mi se sviđa…”

Tako da cure, čini se da straha nema – Luka je još slobodan.

Svojim izgledom, ali i simpatičnošću, Luka je osvojio simpatije mnogih Hrvatica koje su to pokazale svojim reakcijama na društvenim mrežama. “Macan i pol, najzgodniji kandidat ove sezone!”, tepale su mu u komentarima na službenoj FB stranici showa.

Inače, s kandidatima se nakon finalne emisije družila i voditeljica Marijana Batinić, otkrile su Ninine objave, piše Index.hr