Home Šport Uložio 15.000 KM da će Hrvatska pobjediti Francusku u finalu Davis Cupa

Uložio 15.000 KM da će Hrvatska pobjediti Francusku u finalu Davis Cupa

SHARE

Jedan naš igrač toliko je uvjeren u pobjedu Hrvatske protiv Francuske u finalu Davis Cupa ovog vikenda da je na tu okladu u Premier kladionici uplatio vrtoglavih 15.000 KM, za dobitak od 24.000. Ako prođe u ”plusu” bi bio 9.000 KM!

Obzirom da je na internetskom klađenju limit uplate po listiću 1.000 KM, igrač je odigrao 15 istih listića s po 1.000 KM uplate! Ne treba posebno naglašavati kako je u BiH samo u Premier kladionici, najvećoj kladionici u zemlji, moguće uplatiti ovakve oklade!

Našem igraču čestitamo na hrabrosti i s nestrpljenjem očekujemo vikend kada ćemo pratiti ishod njegove oklade. Francuska i Hrvatska finale igraju u Lilleu, na zemljanoj podlozi, a za Francusku nastupaju Lucas Pouille, Jeremy Chardy, Jo-Wilfried Tsonga, Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, dok za Hrvatsku nastupaju Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić i Franko Škugor.

Francuska je igrala 18 Davis Cup finala i slavila 10 naslova, uključujući i onaj prošle godine, dok je Hrvatskoj ovo treće finale i lovi drugi naslov. U međusobnim omjerima Hrvatske i Francuske omjer je 1-1.

Kakav ishod ove oklade očekujete????