Home Crna kronika STRAVA U MÜNCHENU: Šestorica azilanata oteli i četiri dana silovali 15-godišnju curicu

STRAVA U MÜNCHENU: Šestorica azilanata oteli i četiri dana silovali 15-godišnju curicu

SHARE

Njemačku djevojčicu od 15 godina silovala su šestorica muškaraca u dva stana na širem području Münchena. Mučenje je trajalo četiri dana u rujnu ove godine, piše portal Fenix-magazin.de, pozivajući se na izvješće münchenskog dnevnog list Merkur.

Merkur u današnjem izdanju navodi da su petorica od šestorice osumnjičenika uhićena, da su svi afganistanske nacionalnosti i tražitelji azila, da su stari između 17 i 28 godina te da se nad njima provodi istraga od strane policije i Državnog odvjetništva.

Silovanja su započela 22. rujna 2018.  kada je 17-godišnji Afganistanac, koji živi u Münchenu, u stanu prijatelja u Passingu od 15-godišnjakinje iz Münchena tražio seks, što je ona odbila.

Pod verbalnim prijetnjama, djevojka je bila zastrašena, a potom i seksualno iskorištena.

Od tada su u iduća četiri dana, pod verbalnim prijetnjama, djevojku silovala još petorica muškaraca. Silovanja su se odvijala u stanovima u Pasingu i u Berg am Laimu.

Državno odvjetništvo je potvrdilo pritvor za petoricu optuženika dok se za šestim počiniteljem još traga. Jedan od optuženika je u međuvremenu podnio pritužbu ali je ona odbačena u ponedjeljak kao neutemeljena.

Po puštanju na slobodu i povratku doma, mlada djevojka je premještena u ustanovu za njegu, gdje se i danas nalazi.