Home Zanimljivosti ŽIVOTNA PRIČA GOSPODINA SAVRŠENOG: ‘Otac me nikada nije priznao, a u BiH...

ŽIVOTNA PRIČA GOSPODINA SAVRŠENOG: ‘Otac me nikada nije priznao, a u BiH je imao drugu obitelj’

SHARE

Goran Jurenec najpoželjniji je hrvatski neženja koji se u show Gospodin Savršeni prijavio kako bi našao ženu s kojom će provesti svog ostatak života. Goran je odrastao u Berlinu, a podigla ga je majka koja mu je, kako tvrdi, uvijek bila podrška. “Mama me odgajala sama i na tome sam joj zahvalan. Baš zbog toga želim imati skladnu obitelj i pružiti svojoj djeci ono što ja nisam imao”, rekao je za Story te dodao da ga otac nikada nije priznao niti financijski podržao. Naime, kad je Goranova majka zatrudnjela, saznala je da njegov otac ima drugu obitelj u Bosni i Hercegovini.

 

 

Dobio ponudu za njemački Bachelor

Iako djeluje samouvjereno, prvi hrvatski Gospodin Savršeni priznao je da mu tijekom snimanja nije bilo svejedno. “Imao sam tremu na početku snimanja showa. Dosad sam snimio stotine naslovnica časopisa, ali to je ipak drukčije od snimanja pred kamerom, kad pred svima iznosiš svoje emocije i mišljenja, a znaš da će to svi komentirati”, rekao je za RTL. Bio je pozvan i u njemačku inačicu popularnog realityja, no nije prihvatio ponudu. “Tada sam tek bio izašao iz duge veze, a i htio sam se posvetiti glumi. Sudjelovanje u showu Bachelor u Njemačkoj na neki te način obilježi i svi te prepoznaju po tome. Naposljetku me zanimalo kako isti show izgleda u Hrvatskoj i prihvatio sam sudjelovanje u ovoj ludoj avanturi”, izjavio je za Story.

Manekenstvo ga iscrpilo

Svestrani Goran dosad je vodio prilično aktivan život te se okušao kao maneken, glumac, košarkaš i nutricionist. Sada bi se, kako kaže, volio smiriti uz pravu osobu. “Lijepo je raditi kao maneken, to je super, glamurozan posao, ali težak psihički i fizički. No, kako imam sportski pogled na sve, uvijek želim dati najbolje od sebe. Sad mi je važnije upoznati osobu koja bi sa mnom išla kroz život nego da letim s jednog na drugi kraj svijeta”, rekao je za RTL.

Romantičar

Iako mu je fizički izgled važan, tvrdi da nije presudan te da na ljepšem spolu prvo primijeti osmijeh i oči. Smatra se romantičarem i priznaje da nema toga što ne bi napravio za ženu u koju je zaljubljen. “Romantičan sam toliko da me sram to i priznati. Obožavam, primjerice, kad za Božić zajedno pripremamo kolače, kada razmjenjujemo darove “, ispričao je za Story. Progovorio je i o svojim prošlim vezama u kojima je, kako tvrdi, bilo i ljubomore. “Kao i svatko, imao sam svakakvih iskustava, i lijepih i dramatičnih, bolnih. Kada sam bio zaljubljen, mislio sam da letim kroz život, a osjećao sam i neki kamen koji je tako dugo ležao na meni. Jedna mi je veza pukla zbog ljubomore, jer tadašnja djevojka nije mogla prihvatiti moj način života. Shvatio sam da trebam biti muškarac koji će partnerici pružiti sigurnost, da se osjeća dobro u svojoj koži”, izjavio je za Story.