Home Šport Vaganje uoči borbe za naslov svjetskog prvaka u Ljubuškom: Borci najavljuju spektakl

Vaganje uoči borbe za naslov svjetskog prvaka u Ljubuškom: Borci najavljuju spektakl

SHARE

Službeno vaganje pred sutrašnji meč za titulu profesionalnog prvaka svijeta u WAKO PRO asocijaciji između Michala Turinskog i Antonia Plazibata obavljeno je večeras u Ljubuškom.

Oba borca imala su 108 kilograma.

Aktualni prvak svijeta, Poljak Michal Turinsky, nakon vaganja je rekao kako je uvijek spreman za dobru borbu.

Gledao sam Antonija na europskom WAKO prvenstvu, mlad je borac, dobar borac, nadam se da ćemo sutra publici pružiti dobar meč. Neka bolji borac pobijedi, nadam se da ću to ipak biti ja“, rekao je branitelj naslova.

Izazivač Antonio Plazibat je pak za Radio Ljubuški rekao kako je uspio dobro proučiti Turinskog i da očekuje da će on biti taj koji će sutra slaviti.

Analizirao sam mu sve mečeve koje sam uspio naći, spreman sam za njega, očekujem da ću sutra uzeti taj pojas. Trebat će samo malo sreće i to je to“, rekao je Plazibat.

Podsjetimo, Plazibat izaziva trenutnog svjetskog prvaka za Wako pro pojas u low-kicku u superteškoj kategoriji, Poljaka Michaila Turynskog. Borba je dogovorena u organizaciji kluba Ludvig Pavlović, a sastoji se od pet rundi po tri minute. Održati će se sutra navečer u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Uoči meča za titulu svjetskog prvaka, održat će se cjelovečernji program u kojem će gledatelji imati priliku gledati tri super fight međunarodna meča, između kojih će biti kratke glazbene numere i točke akrobatskog plesa, piše Radio Ljubuški.