Home Zanimljivosti Majka devetero djece pobjegla s Afrikancem kojeg je upoznala na Facebooku

Majka devetero djece pobjegla s Afrikancem kojeg je upoznala na Facebooku

SHARE

Majka devetero djece iz Velike Britanije pobjegla je s Gambijcem kojeg je upoznala online i preobratila se na islam – kako bi se udala za svog afričkog ljubavnika, piše The Sun.

Heidi Hepworth (45), koja je pobjegla s Mamadoum ‘Salieum’ Jallowom (32) u studenog prošle godine te ostavila muža i devetero djece, sad planira novo vjenčanje iz snova u džamiji u Gambiji.

Hepworth je, dok se priprema za udaju, izjavila za The Sun kako je ta većinsko muslimanska nacija “sretnije i brižnije mjesto od Britanije”, unatoč lavini kritika koju dobiva.

Njezin bivši muž Andy Hepworth, s kojim je u braku bila 23 godine, u veljači ove godine tvrdio je kako mu je bivšoj ženi “ispran mozak”. No Heidi, koja sad nosi hijab i svakodnevno moli u džamiji, kaže da “nikad nije bila sretnija”.

“Nitko nije mislio da će ovo potrajati, no volimo se i planiramo vjenčanje”, rekla je. Otkrila je i kako je ona njega pitala hoće li je oženiti, ali i da se sljedeće godine za stalno planira preseliti u Gambiju, nakon što finalizira razvod od Andyja.

Rekla je i kako joj je teško napustiti djecu, no i kako “ima samo troje djece mlađe od 16 godina”, piše Index.hr