Home Zanimljivosti Atraktivna Hana iz Gospodina Savršenog pokazala kako izgleda bez šminke

Atraktivna Hana iz Gospodina Savršenog pokazala kako izgleda bez šminke

SHARE

Otkako je krenuo show Gospodin Savršeni, osim pitanja koju će djevojku Goran Jurenec izabrati, gledatelje najviše muči kako atraktivna Hana Rodić izgleda bez šminke. Mlada Zagrepčanka odlučila je riješiti tu enigmu pa je na Instagramu objavila selfie iz kreveta, na kojem ne nosi šminku.

“Pošto vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video… Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse”, poručila je.

Samouvjerena Zagrepčanka po zanimanju je modna dizajnerica, ali se trenutačno bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću i marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe. Svojom atraktivnom pojavom privlači poglede gdje god se pojavi, a upravo iz tog razloga otvoreno priznaje da se uglavnom druži s muškarcima – jer žene su ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka.

Želja joj je otputovati u Kyoto i upoznati dio japanske povijesti jer već ima diplomu tog jezika, a trenirala je taekwondo te latinoameričke plesove i hip-hop, čemu može zahvaliti svoju besprijekornu liniju. Iskreno priznaje da voli da je zavode, ali i da nema toliko uleta koliko ljudi misle jer smatra da je se muškarci pomalo boje.

No kad se jednom zaljubi, kaže da bi za svog voljenog muškarca gotovo sve napravila, ali nikada ne bi prešla preko preljuba, fizičkog napada i laži. Zasad svoje slobodno vrijeme najradije provodi s prijateljicama, no u budućnosti bi voljela imati djecu i obitelj, piše Index.hr