Home Kultura Često ”zapnemo” u košmaru raznoraznih problema, pitanja, sumnji, nedoumica… Pogledajte o čemu...

Često ”zapnemo” u košmaru raznoraznih problema, pitanja, sumnji, nedoumica… Pogledajte o čemu govori nova pjesma Tomislava Nosića

SHARE

Na svom youtube kanalu i facebook profilu, pjevač duhovne glazbe Tomislav Nosić je objavio spot za svoju novu pjesmu imena “Ti (Ti mi budi)”.

“Često nam se zna dogoditi da znamo što nam je cilj, znamo kamo trebamo ići, ali smo negdje na putu ”zapeli” u košmaru raznoraznih problema, pitanja, sumnji, nedoumica i mlakosti te postajemo svjesni kako ne možemo dalje sami. Takvi trenuci su oni u kojima nam je Gospodin najbliži i koji su nam prilika kako bismo ga ponovno susreli u poniznosti i priznali da je naš istinski cilj, put i vodič zapravo On. Upravo o tome progovara ova pjesma. U jednom takvom trenutku duša moli Božje milosrđe i milost kako bi mogla nastaviti dalje, ali sada svjesna kako ne ide sama nego priznaje svoju slabost i uzima Krista za ruku na svom putu. Ne svojom snagom nego Njegovom, ne svojom odlučnošću nego Njegovom, ne svojom jakošću nego Njegovom”, kaže Tomislav Nosić na svom facebook profilu.

Tomislav Nosić rođen je 11. prosinca 1989. u Kanadi. Dao se u glazbene i pjevačke vode od najranije dobi. Početak njegovoj ozbiljne pjevačke karijere je bio u ožujku 2008. u Kanadi zajedno sa Senadom Šenderovićem, kad je počeo pripremati prvi album. Njegov album simbolična naziva “Donija sam grudu zemlje” sadrži deset skladbi, u modernom pop ritmu s lijepo upakiranim fragmentima etno instrumenata, a sadrži i jednu skladbu na engleskom jeziku.

Nastupao je na mnogobrojnim glazbenim natjecanjima u BiH i u Hrvatskoj kao što su Etnofest Neum, Festival zabavne glazbe Bihać, Marko Polo Festival, Melodije Hrvatskog Juga, Glas Ploča i PapaFest.. Cilj i želja mu je imati dugotrajnu i plodnu glazbenu karijeru.