Home Politika Oštra poruka Marijana Knezovića militantnom političkom Sarajevu

Oštra poruka Marijana Knezovića militantnom političkom Sarajevu

SHARE

Marijan Knezović referirao se na iznošenje zastave Republike Srpske iz zgrade Predsjedništva BiH, kazavši kako tamo ima mjesta i za srpsku i za zastavu hrvatskog naroda u BiH s obzirom na to da je BiH tako i zamišljena.

Ipak, kako navodi Knezović, nejasno je kako će tamo biti i zastava bh. Hrvata s obzirom na to da Hrvati nemaju predstavnika u Predsjedništvu BiH.

Zastava hrvatskog naroda Dodiku ne smeta, ali kako navodi Knezović, smatra militantnom političkom Sarajevu.

´Dvojica bošnjačkih cirkusanata, Komšić i Džaferović, sklanjaju zastavu srpskog naroda ispred Dodikovog ureda, naravno kada njega nema u uredu, pa je on vraća. Nije problem što je u predsjedništvu BiH ispred ureda srpskog člana predsjedništva zastava srpskog naroda, problem je što u predsjedništvu nema i zastave hrvatskog konstitutivnog naroda jer nemamo ni predstavnika.

Zastava srpskog naroda ima itekakve veze s BiH. Ali nemam pojma kakve veze s BiH i hrvatskim članom predsjedništva ima koljač hrvatskog naroda, Josip Broz Tito, kojeg psihički nestabilni Komšić vješa u svoj ured, što je vrhunac njegove političke sposobnosti jer ništa kompleksnije od toga ni ne može provesti. BiH ima zajedničku zastavu, ali postoji samo kroz tri različite, što Dodik jako dobro shvaća pa mu ni zastava Hrvata u BiH i HRHB nimalo ne smeta, za razliku od militantnog političkog Sarajeva.´, napisao je Knezović.