Home Zanimljivosti PROROČICE PROREKLE: Na Ninu Badrić je bačena crna magija, a braku Severine...

PROROČICE PROREKLE: Na Ninu Badrić je bačena crna magija, a braku Severine i Igora je odzvonilo

SHARE

Nina Badrić je nedavno prekinula vezu s hercegovačkim poduzetnikom Tinom Bralom, a razlog tome mogao bi ležati u tome što pjevačica previše očekuje od svojih partnera – tako barem misli proročica Vesna Rodamorović, poznatija kao Vesna Versače, pišu 24 sata.

“Nini su prijatelji mnogo puta zabili nož u leđa pa je nepovjerljiva. Godinama je na njoj crna magija. I vidim da je obnavljano pa joj zato ne ide u ljubavi”, kaže Vesna. Dodala je da je problem i u tome što je Nina prezahtjevna u ljubavi. No, to što nema sreće u ljubavi neće utjecati na njezinu karijeru jer je ona rođena da bude zvijezda, kaže Vesna, koja je prorekla da će Badrić ljubav pronaći 2020. godine.

Vesna Virgo, najpoznatija beogradska numerologinja, najavljuje da će Badrić pronaći sreću s dvije godine mlađim muškarcem, a ljubavno zadovoljstvo će je inspirirati za najbolje pjesme.

Crna magija je bačena i na Jelenu Rozgu, kažu proročice, pišu 24 sata. Versače kaže da je pjevačicu urekla žena koja je istodobno bila u vezi s njezinim dečkom. No, Splićanka neće ostati sama.

Severina ima anđela čuvara

Severinu 2019. godine čeka velik preokret, kaže Virgo, te dodaje da pjevačica nije sretna u braku s Igorom Kojićem (31).

“Sad joj je krizna godina braka, ne živi kako bi htjela. Ne bojim se za nju. Slijedi joj izuzetno jaka, moćna godina životnih promjena. Ili će se razići ili će okrenuti život kako njoj odgovara i kako ga ona želi. Sad je sve sputava, a u 2019. će se probuditi iz zimskog sna”, kaže numerologinja.

Obje proročice kažu za Seve da je karizmatična i vrlo samouvjerena, što je naslijedila od oca, te je predodređena za veliku karijeru, uspjeh i novac.

“Njoj ne treba partner da bi joj nešto priuštio, snažna je i za sve što priželjkuje zaradi sama. Ima i anđela čuvara pa ne može pasti. Čak i kad je život ne mazi, kad je krene udarati sa svih strana, Severina se uzdigne jača i snažnija”, kaže Vesna Virgo, pišu 24 sata.

Versače proriče da će Severina napustiti mlađahnog supruga: “Neće ostati s Igorom iako joj je dobar i voli je. Ne vidim dovoljno njezinih emocija prema njemu. Nema crne magije, čista je. Ona zna što hoće. S muškarcima je spretnija od seljanki s pilićima koje ih lako uhvate i operušaju. Takva je i Seve s muškarcima. S Igorom nije radi koristi, ali sudbinski joj stoji razvedeni muškarac stariji od nje.”

Cetinskom će 2019. biti uspješna

Tonyju Cetinskom (49) će 2019. godina donijeti samo dobro, kažu Virgo i Versače. Smatraju ga dobrim čovjekom koji u ljubavi traži ravnopravnu partnericu i ne pristaje na kompromise. Treći brak će mu trajati, prorekla mu je numerologinja.

“Našao je ljubav svojeg života i sad mu kreće sve najbolje, i u poslu i u ljubavi”, složile su se proročice.