Home Zanimljivosti CATHERINE ZETA-JONES NAKON SEKS SKANDALA: ‘Sretna sam, a Michael i ja imamo...

CATHERINE ZETA-JONES NAKON SEKS SKANDALA: ‘Sretna sam, a Michael i ja imamo jako otvoreni brak’

SHARE

Catherine Zeta-Jones u intervjuu za magazin People rekla je da sretna što su ona i Michael uspjeli opstati zajedno 20 godina.

“Bilo je divno, jer nikada nisam mislila da je moguće s osobom provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Michael i ja imamo jako otvorenu brak i vezu. Kada imate djecu, koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svijetu prepunom nepravde, morate jednostavno biti otvoreni i sve iskreno dijeliti “, poručila je, prenosi Net.hr

Slavna glumica još je ranije priznala da ju je seks skandal u čijem se središtu našao njezin suprug Michael Douglas dokrajčio.

Naime, Michaela je jedna žena optužila da ju je seksualno napastvovao prije 32 godine.

Nakon optužbi Zeta Jones je odlučila o svemu raspraviti sa sinom Dylanom i kćeri Carys Zetom.

“Ipak sam rođena Europljanka i jako vezana uz obitelj, stoga mi je normalno da kada dođe do problema da svi sjednu za stol i otvoreno pričaju; ako se moja kći osjeća nesigurnom, osobito jer je tinejdžerka i cure znaju biti toliko zločeste, s druge strane sin odlazi na fakultet, što odabrati i kako postupiti. Sve su to stvari o kojima raspravljamo svi zajedno kako bi svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja “, ispričala je.

Douglas sve optužbe demantira. “Ne znam otkud ovo dolazi. Kaže da ju nikad nisam dodirnuo niti zlostavljao i onda tvrdi ovo. Govorim sada o tome jer su moja djeca prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora”, rekao je za američke medije.