Home Zanimljivosti Žene diljem svijeta otkrile su idealnu veličinu muškog ponosa

Žene diljem svijeta otkrile su idealnu veličinu muškog ponosa

SHARE

Ako ste ikada ženu pitali je li joj važna veličina vašeg penisa i ako vam je odgovorila da nije – ne govori vam istinu. Nadalje, ako ste je pitali kakvi ste na ljestvici, a ona vam je odgovorila normalan ili prosječan, mislila je da je mali, piše portal Rebel Circus.

To ne znači da ste loši u krevetu i to se lako može nadoknaditi na druge načine. Prema nedavno provedenom istraživanju postoji idealna duljina penisa.

Svjetski prosjeci

Na fotografiji su prikazani međunarodni prosjeci, koji se mogu jako razlikovati. Najveći prosjek je u Kongu, 18 cm (7.1 incha), a najmanji u Južnoj i Sjevernoj Koreji 9.65 cm (3.8 incha).

Idealna veličina

Na fotografiji je prikazan prosjek idealne veličine koju su u istraživanju navele žene diljem svijeta. A u usporedbi s idealnom veličinom je stavljena i najčešća veličina penisa s kojom se muškarci hvale, a u biti nije istinita.

Žene u Kanadi imaju najveća očekivanja, idealna veličina penisa im je 17.68 cm (6.96 incha), a najmanja idealna mjera je u Australiji 14.17 cm (5.58 incha).

Muškarci iz SAD-a lažu o najvećem prosjeku penisa pa navode da im je penis u prosjeku velik čak 18.39 cm (7.24 incha), a muškarci u Indiji se ‘hvale’ s povećanjem na 15.42 cm  (6.07 incha).

Pretjerivanje

Istraživanje je pokazalo da postoji velika razlika između onog što muškarci vjeruju da je idealna veličina penisa i onoga što žene smatraju da je idealno.

A što su žene rekle?

Idealna veličina penisa za žene je 16 cm. I na kraju, penis manji od 11,43 cm i veći od 27,4 centimetara okarakteriziran je kao ‘nezadovoljavajući’. Čak 75 žena je reklo da su veličina i obujam penisa bitni, samo 35 posto voli sve veličine, a 57 posto smatra da što veći – to bolji. Velika većina žena, njih čak 87 posto bi radije izabrala prosječnog muškarca s velikim penisom, nego ljepotana s malim.