Home Zanimljivosti Vidina žena napala curu koja ga je vrijeđala: “Moraš imati želudac za...

Vidina žena napala curu koja ga je vrijeđala: “Moraš imati želudac za spavati s ovakvim..”

SHARE

Ivanu Vidu, suprugu hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, na Instagramu prati preko 102 tisuće ljudi, a iako najčešće u komentarima dobiva komplimente i lijepe želje zna se dogoditi da se nađe na meti hejtera.

Lijepa Ivana je već više puta dokazala da zna bez dlake na jeziku odgovoriti na ružne komentare, a ovaj put se posvađala s jednom pratiteljicom.

Uz fotografiju na kojoj Ivana pozira sa suprugom jedna joj je pratiteljica napisala:

“Moraš imati želudac za spavati s ovakvim makar bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je.”

Ivana nije dugo čekala da joj odbrusi natrag.

“Šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od sedam ujutro i čačkaš, je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila”, odgovorila je.

Pratiteljica joj nije ostala dužna.

“Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. Na tvom mjestu ne bih odgovorila na komentare okolo. Frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al vidim da te ovo pogodilo oprosti”, bio je odgovor.

Ivani je, čini se, tu pukao film pa joj je poručila da se “tjera s profila”.

“Misliš ja diplomirani farmaceut. Jebena si ti odvjetnica kad ‘briješ’. Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca”, zaključila je.

U komentarima su mnogi stali na Ivaninu stranu.

“Mislim da nije vrijedno gubiti vrijeme na ovakve osobe pune ljubomore i negativnosti”, “Jaooo, što je netko ljubomoran”, “Najbolja si, zanemari ljubomorne osobe koje nemaju pametnijeg posla u životu nego provoditi vrijeme na tvom profilu i biti zavidni”, “Možeš imati tri fakulteta, ali ako su nula od čovjeka (a ti jesi), ništa ti ne znače”, nizali su se komentari.