Home Crna kronika Zabili se autom u kapelicu, ona se sručila na njih

Zabili se autom u kapelicu, ona se sručila na njih

SHARE

U četvrtak navečer oko 21 sat u Gornjem Hrašćanu u Međimurju dogodila se nesvakidašnja nesreća. Vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 18-godišnjak sa šireg područja Općine Gornji Mihaljevec, brzinu kretanja nije prilagodio zavoju na koji je naišao te je u njemu sišao izvan kolnika te udario u prometni znak, a potom i u metalnu ogradu da bi se na kraju zabio u kapelicu, piše e-međimurje.

“Čuli smo jak tresak i odmah smo istrčali van. U kapelici je bio Audi iz kojeg se jako dimilo. Dvojica mladića izašla su van kroz prednje staklo. Nisu se činili ozlijeđenima. Rekli su da im ništa nije. No, svejedno je ubrzo došla Hitna pomoć i pregledala ih”, ispričala je jedna susjeda za 24sata.

Automobilom se zabio uz kapelicu pored ceste

Automobilom se zabio uz kapelicu pored ceste

Gepostet von eMedjimurje am Freitag, 30. November 2018

Druga susjeda priča kako je udarac bio jak kao da je eksplodirala plinska boca. “Krov kapelice bio je na Audiju a i sva cigla se srušila na auto. Vozač je kako smo čuli rekao da je u zadnji čas kočio zbog drugog auta koji je nailazio”, opisuje ona navodeći kako se na tom mjestu nesreće događaju često.

Kažu da je riječ o kapelici Svetog Martina koja odavno stoji na tom mjestu i da ljudi smatraju da je dvojicu mladih zaštitio upravo taj svetac.

Svećenik Stjepan Markušić kazao je za e-medjimurje da će se kapelica obnoviti.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran, izvijestili su iz PU međimurske.