Home Zanimljivosti CECA KIPTI OD BIJESA: Posnik koji ju mrzi objavio sliku s njenog...

CECA KIPTI OD BIJESA: Posnik koji ju mrzi objavio sliku s njenog prvog vjenčanja

SHARE

Tridesetrogodišnji Vojin Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnjatovića Arkana, kojeg je dobio u braku s Natalijom Martinović, nastavlja napadati svoju maćehu Svjetlanu Ražnjatović Cecu, piše Maxportal.hr

Vojin je na Facebook profilu objavio davno snimljenu Cecinu fotografiju uz komentar: “Slika s Cecinog prvog vjenčanja”. U opisu fotografije je dodao:  ”Nekada davno prije Duce Šiptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina”, napisao je Vojin i tagirao #maćeha i #zlo.

Vojin Ražnatović odavno je u sukobu sa Cecom. Nekoliko puta joj je već uputio teške riječi i uvrede, a u Srbiji mnogi vjeruju da je Ceca krivotvorila oporuku i prevarila Arkanovu prvu suprugu i djecu.

Arkan je u prvom braku, s Natalijom Martinović, dobio četvero djece, blizance Vojina i Nikolu i dvije kćeri Mašu i Milenu.

Pjevačica uzvraća da je Vojin zatrovan mržnjom prema njoj.

“Ja njega ne mrzim. Ja nikoga ne mrzim, a on, koliko god da je zatrovan, ima 33 godine i mora odgovarati za svoje postupke i izjave – izjavila je Ceca koja je na pitanje da li bi je neko dirao, da je Arkan živ, odgovorila:

“Naravno da ne bi. Znaju to i oni. Bili bismo velika sretna obitelj”, kazala je udovica ratnog zločinca.

Iz više razloga zanimljivo je svjedočenje Mihajla Ulemeka, bivšeg je pripadnika Srpske dobrovoljačke garde, inače strica poznatijeg Ulemeka, Milorada Ulemeka Legije, osuđenog za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

U razgovoru za srpske medije Mihajlo Ulemek kao bliskog Arkanova suradnika spominje Dragana Marković Palmu, nedavnog gosta Milana Bandića, a koji je sudjelovao u podijeli imovine opljačkane iz Hrvatske tijekom okupacije  dijelova Slavonije i Baranje.