Home Crna kronika ŽURIO VIDJETI KĆERKICU, UBIO GA PIJANI VOZAČ! Bojan (36) poginuo na autoputu

ŽURIO VIDJETI KĆERKICU, UBIO GA PIJANI VOZAČ! Bojan (36) poginuo na autoputu

SHARE

Bojan Vujović (36), koji je nastradao u petak oko 15 sati, kada je na njega na autobuskom stajalištu na auto-putu Beograd-Šid kod Zemuna naletio automobil “Škoda Octavia” kojom je upravljao I. V. (34), trebao je tog kobnog popodneva od bivše supruge uzeti maloljetnu kćerku (9) kako bi zajedno proveli vikend, saznaje Kurir.

 

mesto nesreće
MESTO NESREĆEFOTO: SONJA SPASIĆ

Vozač I. V., koji je u nesreći također ozlijeđen, izjavio je na saslušanju da je izgubio kontrolu nad vozilom jer mu je pukla guma, a prometna policija je utvrdila da je u krvi imao više od jednog promila alkohola.

Kum u šoku

Prijatelje i kolege nesretnog Vujovića šokirala je vijest o njegovoj pogibiji.

– Bio je radnik u kurirskoj službi “Siti ekspres”, a nesreća se dopgodila kad je završio smjenu. Rijetko je koristio autobus i ni sam ne znam šta mu je bilo tog dana i zašto nije sačekao nekog od kolega da ga prevezu kući. Vidjeli smo se sat vremena prije toga, rekao mi je da treba ići kod fizioterapeuta, imao je problem s leđima. Poslije je trebalo da se vidi s ćerkom – priča za Kurir Ljubiša Miščević, kum nastradalog Vujovića.

 

Stanovao u Beogradu
STANOVAO U BEOGRADUFOTO: FEJSBUK

On dodaje da je Vujović živio kao podstanar u Zemunu.

Bio razveden

– Bio je oženjen, ali se nedavno razveo. U tom braku je dobio djevojčicu, koja je bila sav njegov svijet. Ona živi s majkom, ali je svakog drugog vikenda dolazila kod njega. A to kad ona dolazi, za njega je bilo ravno prazniku jer ju je mnogo volio. Njoj još nitko nije rekao da joj je tata nastradao – priča kum i dodaje da će djetetu tužna vijest najverovatnije biti priopćena uz savjet psihologa.

Sugovornik Kurira kaže da Vujovića poznaje više od 15 godina, čak ga je i on vjenčao sa suprugom od koje se sporazumno razveo.

– Imao je težak život. Rodom je iz Aleksinca, zaposlio se prije godinu i pol u “Siti ekspresu”, a radio je što je stigao. Nije birao posao. Bio je dobar čovek, drug i prijatelj. Nikad mu ništa teško nije palo” priča potreseni Miščević.

On objašnjava da će Vujović biti sahranjen u utorak u rodnom Aleksincu.