Home Crna kronika BBB-i objavili snimku iživljavanja nad torcidašima: Presreli su ih na autocesti

BBB-i objavili snimku iživljavanja nad torcidašima: Presreli su ih na autocesti

SHARE

U subotu je nakon utakmice Rudeša i Hajduka (1:4) došlo do navijačkog obračuna na autocesti između pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide.

Ranije tog dana dio torcidaša napao je prostorije Udruge navijača Dinama Bad Blue Boysa u Ulici kralja Držislava u Zagrebu.

Boysi su poslije utakmice u Kranjčevićevoj napravili sačekušu navijačima splitskog kluba. Na snimkama koje su snimili navijači Dinama vidi se kako BBB-i bacaju palice i kamenje na kombije kojima su se torcidaši vraćali s utakmice.

Nakon što su navijači Hajduka stali nasred autoceste i izašli iz kombija, uslijedila je tučnjava. Na snimci se vidi tučnjava i čuju povici: “Dinamo! Dinamo! Ubij! Ubij! Nije dosta!” Prema informacijama iz navijačkih krugova, BBB-i su bili naoružani palicama, a nekoliko navijača Hajduka je ozlijeđeno i ostalo je ležati na cesti nakon ovog sukoba.

Bad Blue Boys napada Torcidu. (02.12.2018)U komentaru još jedan klip..

Gepostet von Balkanski navijaci am Sonntag, 2. Dezember 2018

Ovo je samo jedan u nizu sukoba Bad Blue Boysa i Torcide ove godine, a kao i u onom kod Macole navijači Dinama snimali su napad kako bi se kasnije hvalili po navijačkim forumima.

Dio navijača s obje strane strahuje da bi ako se takva praksa nastavi uskoro moglo doći i do sukoba s puno težim posljedicama, piše Index.hr