Home Zanimljivosti Mamić novinarki: “Ako možeš ovdje raspetog Isusa tako tretirati, svaka ti čast!”

Mamić novinarki: “Ako možeš ovdje raspetog Isusa tako tretirati, svaka ti čast!”

SHARE

Zdravko Mamić danas je na novinarskoj konferenciju u Međugorju nakon gotovo sat vremena izlaganja o sudskoj presudi koja je donesena protiv njega za izvlačenje novca iz GNK Dinama odgovarao na pitanja novinara.

 

Kao i mnogo puta do sada Mamić je bio iznimno nekorektan prema, kako on sam kaže, pripadnicima sedme sile.

Nakon nekoliko neprimjerenih verbalnih doskočica, posebno je bio žučan s novinarkom portala Index.hr, a ona je na to odgovorila kako njegovo izražavanje nije primjeren rječnik za konferencije, nakon čega ju je on, između ostalog, nazvao i ‘smećem malenim’.

Tijekom svađe dobacio joj je; “Ako možeš mene gledati ovdje u oči i ako možeš ove tu svoje kolege tako tretirat i ovog raspetog Isusa, svaka ti čast!”

Vrhunac rasprave bilo je pitanje novinara Dnevnik.ba o tome je li istina da se Zdravko Mamić opraštao od osoblja Hotela Villa Regina i tom prilikom dijelio novac.

Mamićev odgovor bio je sljedeći: “Ja imam informaciju da ti voliš pušiti drugim muškarcima”. Ovaj novinar Mamiću nije ostao dužan i odgovorio je: “‘Aj vi meni popušite, pa ću vam prokomentirat”, odgovorio je Mamiću i s tim riječima završena je konferencija u Međugorju.