Home Zanimljivosti ONA JAKO VOLI MJENJAČ Playboyeva zečica već je ‘riješila’ 12.000 muškaraca, a...

ONA JAKO VOLI MJENJAČ Playboyeva zečica već je ‘riješila’ 12.000 muškaraca, a sada kreće na žene: ‘Jako sam uzbuđena i jedva čekam da krenemo’

SHARE

Formula 1 je, na oduševljenje velikog broja ljudi, odlučila pokrenuti posebno natjecanje namijenjeno isključivo ženama. Ženske utrke kreću 2019. godine, a iako natjecanje još nije počelo, mnogi navijači već imaju svoju omiljenu vozačicu.

Njeno ime je Doreen Seidel i izabrana je među 55 vozačica koje će dobiti priliku da se dokažu u vožnji Formule 1. 33-godišnja bivša Playboyeva zečica oduševila je performansama na stazi, a već nekoliko godina joj je san voziti utrke. Za Playboy se prvi put slikala 2008. godine, a godinu dana nakon je izabrana za najljepšu Playboyevu djevojku u Njemačkoj.

Jedna od najljepših zečica često je putovala po svijetu i promovirala događaje koje je organizirao Playboy i tu se rodila ljubav prema autima i utrkama. 2011. godine je štikle zamijenila kacigom i počela se utrkivati. Playboy joj je bio sponzor pa je na autu nosila prepoznatljivog zeca.

Do sada je u karijeri pobijedila 12.000 muškaraca, a sada ima priliku okušati se u natjecanju za žene. Mnogi su pozdravili ovo natjecanje kao napredak, no ima i onih koji smatraju da se tako produbljuje jaz između žena i muškaraca. Seidel ga pak vidi kao veliku šansu za dokazivanje.

“Jako sam uzbuđena što sam dio ovoga i jedva čekam da upoznam sve ostale natjecateljice u siječnu”, napisala je na Instagramu Doreen, piše 100posto.hr