Home Zanimljivosti SEKSUALNO NEZADOVOLJENA UČITELJICA SPAVALA S UČENICIMA S POSEBNIM POTREBAMA: ‘Moj muž se...

SEKSUALNO NEZADOVOLJENA UČITELJICA SPAVALA S UČENICIMA S POSEBNIM POTREBAMA: ‘Moj muž se ne želi seksati’

SHARE

Lauri Ramos (32), učiteljici u školi za djecu s posebnim potrebama u Bridgeportu u američkoj saveznoj državi Connecticutu prijeti kazna od pet godina zatvora jer se u više navrata seksala sa svojim učenicima. Ona je pred sudom izrazila žaljenje objasnivši kako je to učinila jer je “kod kuće bila seksualno nezadovoljena”.

Uhićena je u lipnju prošle godine nakon što je zatečena kako se s jednim učenikom seksala u automobilu, a s drugim u nusprostoriji jednog restorana, piše The Sun.

“Sutradan se ponašala kao da se ništa nije dogodilo”

Prema sudskom zapisniku, učeniku s kojim se poseksala u restoranu iste je večeri poslala sms-poruku napisavši mu kako je “seks s njime bio najbolji koji je imala u životu”.

“Sutradan se u školi ponašala kao da se ništa nije dogodilo”, rekao je.

Učenik je policiji izjavio kako je čuo da da se Ramos poseksala s još najmanje trojicom ili četvoricom učenika iz iste škole između prosinca 2016. i travnja 2017. godine. Jednom od njih također je kazala kako ima problema u braku, a nakon uhićenja istražiteljima je izjavila da se njezin bračni partner “ne želi seksati niti imati ikakve druge veze s njom”.

Njezin muž zatražio razvod i skrbništvo nad sinom

Ipak, na prvom suđenju njezin partner, skojim ima dvogodišnjeg sina, sjedio je u sudnici pred nje i držao ju za ruku. U međuvremenu je pokrenuo postupak razvoda i zatražio skrbništvo nad njihovim djetetom.

Kada je ponovno došla pred sud, sudac je rekao da će joj izreći kaznu od najviše pet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja tinejdžera. “Smatrate li da imamo dovoljno dokaza da vas osudimo”, rekao joj je, na što je ona odgovorila: “Vjerojatno.”

Ramos je u zatvoru i čeka presudu u siječnju iduće godine nadajući se blažoj kazni, piše Net.hr