Home Zanimljivosti Evo kako je Hana iz Gospodina Savršenog izgledala kad je radila s...

Evo kako je Hana iz Gospodina Savršenog izgledala kad je radila s Tinom Katanić

SHARE

Atraktivna Hana Rodić iz ”Gospodina Savršenog” na početku showa priznala je da je radila kao voditeljica internacionalne lutrije. Iako je Goranu Jurencu rekla da bi se voljela “vratiti na televiziju”, na njoj nikad nije ni bila, nego se izvlačenje kuglica emitiralo na internetu.

Njene kolegice na tom poslu bile su Tina Katanić, Jelena Katarina Kapa i Ana Kovačec, koju je javnost upoznala u zadnjoj sezoni ”Big Brothera”, piše Index.hr

Samouvjerena Zagrepčanka po zanimanju je modna dizajnerica, ali se trenutačno bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću i marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe. Svojom atraktivnom pojavom privlači poglede gdje god se pojavi, a upravo iz tog razloga otvoreno priznaje da se uglavnom druži s muškarcima – jer žene su ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka.

Želja joj je otputovati u Kyoto i upoznati dio japanske povijesti jer već ima diplomu tog jezika, a trenirala je taekwondo te latinoameričke plesove i hip-hop, čemu može zahvaliti svoju besprijekornu liniju. Iskreno priznaje da voli da je zavode, ali i da nema toliko uleta koliko ljudi misle jer smatra da je se muškarci pomalo boje.

No kad se jednom zaljubi, kaže da bi za svog voljenog muškarca gotovo sve napravila, ali nikada ne bi prešla preko preljuba, fizičkog napada i laži. Zasad svoje slobodno vrijeme najradije provodi s prijateljicama, no u budućnosti bi voljela imati djecu i obitelj.