Home Zanimljivosti Vjerovali ili ne: Koza pojela 20.000 eura, vlasnik otada “samo sjedi i...

Vjerovali ili ne: Koza pojela 20.000 eura, vlasnik otada “samo sjedi i šuti”

SHARE
Vijest o kozi koja je pojela 20.000 eura bez problema mogla bi se svrstati u rubriku “vjerovali ili ne”.

Naime, kako piše portal arandjelovacinfo.rs, u domaćinstvu obitelji Simić u selu Ranilović u općini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 eura, koje je obitelj spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna i čestita obitelj iz Ranilovića, odlučila je proširiti svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 eura, kako bi kupila 10 hektara zemlje. Ali, tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebao doći čovjek od kojeg kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili. Novac je stajao na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli doručkovati. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, nahraniti stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka, koju imamo već nekoliko godina, ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela jesti novac sa stola, kazala je kroz suze uplakana Milena.

Dodala je da je, kad su čuli šuškanje i buku, njezin muž ustao od stola i samo što ga “nije strefilo”.

Belka je pojela novac sa stola, ostalo je samo oko 300 eura, a sve ostalo je bilo pojedeno.

Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno, rekla je Milena za Arandjelovacinfo.rs.