Home Zanimljivosti ZGODNOM STUDENTU UPALA SJEKIRA U MED: Isti dan dobio dva poziva na...

ZGODNOM STUDENTU UPALA SJEKIRA U MED: Isti dan dobio dva poziva na spoj, o njegovu potezu sad bruji cijeli Twitter

SHARE

Student Cody Craig (23) radi u trgovačkom centru u Salt Lake Cityju. Zgođušni mladić nije ni sanjao da će mu prošli petak promijeniti život.

Naime, bio je to još jedan klasičan radni dan, sve dok mu nije prišla kolegica i uručila mu rukom ispisanu ceduljicu s porukom, piše Net.hr

‘Ako si gay…’

Njezin autor bio je mlađahni glumac Tanner Forbes (23) koji je u to vrijeme bio vani s prijateljicom Janae Klumpp. Simpatičnom zaposleniku napisao je sljedeće: “Hej, ako nisi gay, moja frendica misli da si sladak. Ovo je njezin broj…” Ispod toga stajao je i dodatak: “A ako jesi gay, evo ti moj broj.”

Cody je fotografiju ceduljice podijelio na Twitteru uz opis: “Ovo mi je bio vrhunac dana!” Tannerova genijalna poruka podijeljena je više od 80.000 puta i primila više od 360.000 lajkova. Tviteraše je toliko zanimalo što se dalje dogodilo da ih je student jednostavno morao izvijestiti.

Loša vijest za djevojku

“Javio sam se na potonji broj sinoć. Pozvao sam ga u kino i pristao je”, napisao je Cody, a potom napravio mini reality. “OK, vrijeme je za spoj. Upravo sam na putu prema restoranu u kojemu se trebamo naći. Još nismo odlučili koji ćemo film gledati pa ćemo se morati dogovoriti dok jedemo. Wow, prvi put u životu osjećam se nervozno”, priznao je student.

Momci su se i fotkali zajedno, a fotografiju su pokazali također na Twitteru. Sada već planiraju drugi spoj…