Home Zanimljivosti Belka eure nije jela, Belka je – pojedena

Belka eure nije jela, Belka je – pojedena

SHARE
U srijedu je u regionalnim medijima odjeknula vijest o kozi koja je pojela 20.000 eura, a naknadno se doznalo da je najvjerojatnije riječ o lažnoj vijesti, ali koja je izmamila jako puno smijeha.

Naslov je odmah bio za rubrike “vjerovali ili ne“. Priča je išla tako da je obitelji iz središnje Srbije ljubimica Belka pojela ušteđevinu namijenjenu za kupnju zemlje. Portal aranđelovacinfo.rs prenio je da je u šumadijskom selu Ranilović kod Aranđelovca koza okrenula naglavce život svojim vlasnicima jer im je pojela 19.700 od 20.000 eura kojima su planirali kupiti još 10 hektara zemlje i uvećati svoje imanje.

Priču o nestašnoj kozi aranđelovački portal završio je ovako: Dok smo radili ovaj intervju, Belka se okretala na ražnju i možemo vam reći da je bila veoma ukusna, pošto smo ostali na ručku kod obitelji Simić iz Ranilovića.

No, beogradski mediji koji su nazvali Simiće pokušavajući provjeriti što se točno dogodilo, dobili su serviranu “jezikovu juhu“.

Telefon mi od jutros ne prestaje zvoniti! Prestanite me zvati! Nemam ni kozu, nemam ni pare!, rekla je jedna članica obitelji Simić, tvrdeći kako nije čula za incident jer se “nije dogodio“.

Kakav je bio jelovnik koze Belke, je li završila na meniju obitelji Simić ili se ništa od toga nije dogodilo ostat će nepoznanica. No, jedno je sigurno, priča je izmamila puno više smijeha, nego lažne vijesti koje svakodnevno serviraju u politici, financijama ili gospodarstvu, prenosi Hina.