Home Zanimljivosti Severina se na pola puta za Beograd posvađala s Igorom i vratila...

Severina se na pola puta za Beograd posvađala s Igorom i vratila u Zagreb

SHARE

Nakon što su objavili da se Severina razvodi od Igora nakon tri i pol godine braka, srpski Kurir ide dalje i donosi priču o navodnoj svađi između pjevačice i njenog mlađahnog supruga nakon koje je ona navodno odlučila otkazati putovanje u Beograd.

Kurir piše da je Severina 4. prosinca imala suđenje s Milanom Popovićem nakon čega je krenula za Beograd s namjerom da se pojavi na koncertu Igorovog oca, Dragana Kojića Kebe.

“Strasti poslije Kebine slave Sveti Mrata, pred koju je Severina pobjesnila jer je njen svekar pozvao Jovanu i Željka Joksimovića, nekako su se smirile i ona se spremila za Kebin koncert, na kojem je trebala nastupiti kao specijalna gošća. Kupila je i haljinu, ali je morala ostati u Zagrebu veći dio dana jer je imala sudski proces s Milanom. Oboje su se pojavili, a nakon saslušanja je otišla u obližnji kafić. Bila je odlično raspoložena i ništa nije ukazivalo da bi se njen najavljeni dolazak mogao izjaloviti. Štaviše, njen i Milanov sin tog dana nije otišao u školu, što znači da je planirala doći na koncert. Ona i Igor, koji je već bio na koncertu, čuli su se tijekom njenog puta i tada je izbila svađa nakon koje je mužu rekla da se odmah vraća u Zagreb”, prenosi Kurir navodnu izjavu svog izvora.

“Oko čega su se točno posvađali, znaju samo Severina i obitelj Kojić, ali to kriju kao zmija noge. Ona jest kašljucala, ali nije bila bolesna. Ako ništa više, mogla je sjediti pored svog muža u prvom redu i svekru dati podršku. Međutim, ona je samo okrenula automobil na pola puta i vratila se u Zagreb. Muža je tek pred kraj spektakla obavijestila da neće doći, iako se Keba sve vrijeme nadao da će se ona ipak pojaviti. S njene strane to nije bilo fer ni profesionalno jer je Keba izuzetno cijeni i poštuje. Pjevač je morao promijeniti cijeli repertoar, a bilo mu je vrlo teško jer tako nešto nije očekivao od nevjeste. On je mnogo voli i zaboljelo ga je što je sve tako ispalo, iako je on zbog nje povukao poziv Joksimovićima, što mu nije bilo nimalo ugodno. On ih sad na sve načine pokušava pomiriti i nagovoriti da odustanu od razvoda”, tvrdi Kurirov sugovornik.

Priča o razvodu pojavila se nakon što Severina nije nastupila na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Sava Centru iako je bilo najavljeno da će biti posebna gošća.

“Neka se dogodio ovaj koncert. Puno mi je srce radosti i sreće. Hvala vam, dobri ljudi, na iskrenoj razmjeni energije. Hvala zbog suza isplakanih zajedno sa mnom. Vaša srca su u mom i moje srce je kod vas. Neka se dogodio koncert, iako u duši i sjeta i lagana tuga se krije. E, Dragane moj, po tko zna koji put si shvatio tko jest, a tko nije. Što se tiče Severine, stvarno je u pitanju viša sila. Pa ja sam saznao pred sam početak koncerta da ne može doći jer se stvarno razboljela i ništa drugo nije u pitanju. Pa spremila je specijalan stajling za koncert, ali što da se radi. Bit će prilika, naravno”, prokomentirao je nakon toga Keba.

Drama je navodno krenula kad je Jovana Joksimović u svojoj emisiji ispitivala jednu novinarku o Severini kao majci, zbog čega je pjevačica nije željela na proslavi kod Kebe.

Iako je Keba navodno poslušao njenu želju, Severina je otišla u Zagreb, ali obećala je doći na koncert, što se na kraju nije dogodilo.

Inače, Severina se samo dan prije toga pohvalila nikad viđenim fotografijama s njenog i Igorovog afričkog vjenčanja, njihove treće svadbene ceremonije, piše Index.hr