Home Zanimljivosti Severina na svahiliju odgovorila tabloidima

Severina na svahiliju odgovorila tabloidima

SHARE

Severina se napokon oglasila povodom učestalih objava i poluinformacija, neki kažu i izmišljotina,  srpskih medija i glasina o njezinom (navodnom) razvodu s Igorom Kojićem i ‘skandalu’ koji je zavaljao u Beogradu.

Popularna pjevačica je prekinula šutnju i oglasila se na društvenim mrežama.

Na Instagramu je objavila još jednu staru fotku s Igorom iz Afrike na kojoj izgledaju sretno.

“Hakuna matata”, stoji natpis pored fotografije, a to na svahiliju znači “bez brige” ili “nema(m) problema)”

 

Nakon nekoliko dana ‘instagram šutnje’, 46-godišnja pjevačica pokazala je da je napisi, a neki otvoreno kažu i izmišljotine o razvodu i inače nepouzdanog beogradskog tabloida Kurir, uopće ne diraju.

Štoviše, u opis ispod fotografja Seve je stavila ‘heštagove’ #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća.

Podsjetimo, Kurir je napisao:

-Severina Kojić riješila je da se razvede od supruga Igora Kojića poslije nepune tri i po godine braka, što je i razlog zbog koga se srpska snaha nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, iako je bilo predviđeno da gostuje, ekskluzivno saznaje Kurir- tako je glasila “vijest” iz Kurira, u kojem još autor teksta navodi da je do problema došlo zbog Jovane Joksimović.

– Jovana i Željko Joksimović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili i na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je kaos. Zaprijetila je da će izvrijeđati voditeljicu u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci  – napisao je tabloid, međutim nije naveo izvore, kao ni komentar ljudi koji su navodno kumovali navodnom skandalu.