Home Zanimljivosti Stankovića napadaju na Fejsu nakon zadnje emisije: “Crni Aco, ovo je dno...

Stankovića napadaju na Fejsu nakon zadnje emisije: “Crni Aco, ovo je dno dna”

SHARE

Posljednja emisija Nedjeljom u 2 izazvala je snažne reakcije na društvenim mrežama.

Aleksandar Stanković u emisiju je pozvao hrvatske influencere i youtubere Niku Ilčić, Filipa Dejanovića, Petru Dimić i Sanju Mijac.

Svako od njih četvero dobilo je 15 minuta u jednoj od najgledanijih emisija u Hrvatskoj, ali mnogima se nije svidjelo što je Stanković u goste pozvao tinejdžere koji novac zarađuju djelovanjem na internetu.

 

 

Prva se u emisiji pojavila 18-godišnja Nika Ilčić koja je najpoznatija hrvatska youtuberica.

Nika je izjavila da mjesečno objavama na internetu zaradi pet prosječnih hrvatskih plaća, pa neki spominju da bi se njome trebala pozabaviti i porezna uprava.

Nakon Nike, riječ su dobili Filip Dejanović, Petra Dimić i Sanja Mijac. Ekipa na službenoj Facebook stranici emisije tvrdi da nikada nije čula za četiri internet zvijezde koje su se danas pojavile kod Stankovića, a mnogi su napali voditelja i optužili da srozava ugled emisije u kojoj su, kako tvrde, do sada gostovali drugačiji profili ljudi.

Tek nekolicina gledatelja koji su se javili na Facebook stranicu emisije smatra ispravnim potezom gostovanje internet zvijezda, jer su, kako oni kažu, ti mladi ljudi naša stvarnost i pronašli su svoj način zarade u današnjim vremenima, piše Index.hr