Home Život ČESTITAMO: Gruđanka ostvarila nesvakidašnji uspjeh pa poručila: “Vremena su teška, ali ne...

ČESTITAMO: Gruđanka ostvarila nesvakidašnji uspjeh pa poručila: “Vremena su teška, ali ne dajte da vas zgaze! Sve će doći na svoje”

SHARE

Nakon što je u prosincu 2017. godine dobila Rektorovu nagradu za jednu od najboljih studenata Sveučilišta u Mostaru, lijepa Gruđanka Marijana Bušić u ponedjeljak 10. prosinca dobila je i Dekanovu nagradu.

Marijana Bušić, Rektorova nagrada 2017.

Riječ je studentici treće godine preddiplomskog studija Prehrambene tehnologije i inženjerstva, s prosjekom 5.0 nakon završene treće godine, piše Grude-online.info

Marijana Bušić, Dekanova nagrada 2018.

Nagradu je dobila na svečanoj sjednici u povodu dana Fakulteta i promocija magistara struke, bachelor-a/prvostupnika agronomije i bachelor-a/prvostupnika prehrambene Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Tijekom sjednice promovirano je 115 studenata.

– Prvo se želim zahvaliti svojoj obitelji, rodbini, prijateljima, nastavnicima, profesorima i svima koji su mi bili podrška od samoga početka. Prošle godine sam Vam obećala da ću raditi na tome da ostvarim još veće uspjehe, evo ove godine s prosjekom 5.0 to obećanje sam i ispunila. Ovim putem želim se obratiti prvenstveno studentima koji su na samom početku. Nijedan početak nije lagan. Da budem iskrena, na prvoj godini došlo mi je par puta da odustanem. Zimski rokovi prošli, a samo 2-3 ispita položena (naravno najlakša ispita). Bilo je i suza, nervoze, stresa, neprospavanih noći i zapitam se što bi bilo da nisam imala podršku od divnih ljudi. Zato, okružite se takvim ljudima i gradite se korak po korak, ispit po ispit. Vjerujte mi, s vremenom će doći sve na svoje i posložiti se. Vremena su teška (iseljavanje, nezaposlenost), ali ne dajte da vas zgaze! Hvala svima još jednom i želim Vam sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane, poručila je Marijana Bušić za Grude Online.

grude-online.info