Home Zanimljivosti DOKTORICA ŠOKIRALA U PROGRAMU UŽIVO: ‘Predložite svojoj ženi da se na Božić...

DOKTORICA ŠOKIRALA U PROGRAMU UŽIVO: ‘Predložite svojoj ženi da se na Božić poseksa s drugim i samo pratite reakciju’

SHARE

Neovisno o tome što mislite o varanju u vezi ili braku, prijedlog jedne znanstvenice neće vas ostaviti ravnodušnima. Amerikanka dr. Wednesday Martin tvrdi da muževi trebaju ženama pokloniti za Božić – drugog muškarca, sugerirajući da ženama lakše dosadi seks s istim partnerom.

Doktorica je ove kontroverzne riječi izrekla u ITV-ovoj emisiji This Morning. Ona, naime, smatra da bi parovi trebali razmisliti o “dogovorenoj ne-monogamiji” te dodaje da su zasigurno brojne žene zainteresirane za takvu vrstu odnosa.

Izbor je na vama

Voditeljica Vanessa Feltz njezinu je ideju nazvala zločestom i neodgovornom, komentirajući da bi dopuštenje za nevjeru moglo ostaviti trajne posljedice na vezu. I mnogi su se gledatelji složili s voditeljicom nazvavši ideju smiješnom.

Objašnjavajući svoj koncept, dr. Martin je rekla: “Slažete se sa svojim partnerom, volite se, volite svoju vezu, ali vam i nedostaje uzbuđenja i avanture. Trebamo li uzbuđenje i avanturu potražiti jedno s drugim ili si međusobno dati dopuštenje za nešto sa strane?”

Gledatelji ogorčeni

Nadalje je objasnila da je istraživanje pokazalo kako duge veze više utječu na žensku žudnju nego na mušku. “Rekli su nam da je naš libido manji od muškoga iako nova studija pokazuje da, ako ga mjerite u pravo vrijeme u mjesecu, jednako je visok, ako ne i viši. Uvijek se mislilo da su žene s vremenom sve manje zainteresirane za seks, no to se zapravo odnosi samo na seks s istim partnerom.”

Usprkos svim objašnjenjima i znanstvenim dokazima, doktoričina ideja nije naišla na odobravanje javnosti. “Ako vam partner ne pruža sve ono što trebate u vezi, onda on nije pravi za vas”, “Šaranje okolo može nam pomoći da ostanemo u vezi? Presmiješno! Moj otac i djed nisu trajali 50 godina u braku tako što su svingali okolo”, komentirali su ogorčeni gledatelji na Twitteru, piše Net.hr